VODOLIJA – nedeljni horoskop od 23. do 29.05.2016.

Kada se Vodolijama zaljubljeni leptirići razlepršaju po stomaku, hrana padne u neki sto deseti plan… Tako da, dragi moji, ove sedmice ćete uglavnom živeti od ljubavi… dobro, možda tu s vremena na vreme „padne“ i neki pravi obrok, ali poentu ste shvatili – sada vas hrana ni malo ne interesuje…

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Tranzit Sunca i Venere kroz vaše polje ljubavi doneće Vodolijama velike aktivnosti u ovom segmentu. Kod nekih od vas biće šansi za ponovno ostvarenje sa partnerom iz prošlosti. Drugi će se pak okrenuti novim i zanimljivim osobama koje se pojavljuju. Snažno ćete se usmeriti na pokretanje jače komunikacije, pa i emotivne priče, jer je ovo neko ko vas u isto vreme i intelektualno i seksualno privlači. Bilo bi dobro raspitati se da li je ova osoba u potpunosti slobodna ili vuče neki emotivni teret….

Oni koji su u emotivnim vezama, imaju dosta jake predispozicije da se više povežu sa voljenom osobom i uvedu neke nove elemente u svoj odnos, koji bi vas samo dodatno povezali. No, ovo sve možete pokvariti ako budete izvlačili neke prošle probleme i situacije ponovo na dnevni red. Ne opterećujte se sitnicama.

Posao

U poslovnom segmentu su naglašene promene, pa bi bilo dobro da obratite pažnju na ono što se dešava oko vas i prilagodite se novonastaloj situaciji. Tenzija postoji, ali ako budete pametni, sve ćete uspeti da prevaziđete bez velikih problema. Nove ideje i kreativnost su vas obuzeli, pa je lako moguće da se upustite u nešto što do sada nikada niste radili. U vašem poslovnom okruženju postoji mogućnost za međukolegijalne sukobe, pa bi valjalo da se držite dalje od svega ovoga i ne budete uvučeni u neka besmislena prepucavanja. Odnosi sa saradnicima iz inostranstva se komplikuju.

Novac

Neke zarade možete ostvariti na brzinu, ali se nemojte uvek oslanjati na svoju sreću, ulažite pametno da ne biste preko noći izgubili. Generalno gledano – nešto je bolja situacija u finansijskom segmentu, ali i na dalje ne možemo reći da ste se stabilizovali.

Zdravlje

Dosta se dobro osećate i zdravstveni segment će uglavnom funkcionisati bez većih problema. Nemojte juriti nigde, jer postoje mogućnosti za povređivanje.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!