VODOLIJA – nedeljni horoskop od 23. do 29.05.2016.

Kada se Vodolijama zaljubljeni leptirići razlepršaju po stomaku, hrana padne u neki sto deseti plan… Tako da, dragi moji, ove sedmice ćete uglavnom živeti od ljubavi… dobro, možda tu s vremena na vreme „padne“ i neki pravi obrok, ali poentu ste shvatili – sada vas hrana ni malo ne interesuje…

Ljubav

Tranzit Sunca i Venere kroz vaše polje ljubavi doneće Vodolijama velike aktivnosti u ovom segmentu. Kod nekih od vas biće šansi za ponovno ostvarenje sa partnerom iz prošlosti. Drugi će se pak okrenuti novim i zanimljivim osobama koje se pojavljuju. Snažno ćete se usmeriti na pokretanje jače komunikacije, pa i emotivne priče, jer je ovo neko ko vas u isto vreme i intelektualno i seksualno privlači. Bilo bi dobro raspitati se da li je ova osoba u potpunosti slobodna ili vuče neki emotivni teret….

Oni koji su u emotivnim vezama, imaju dosta jake predispozicije da se više povežu sa voljenom osobom i uvedu neke nove elemente u svoj odnos, koji bi vas samo dodatno povezali. No, ovo sve možete pokvariti ako budete izvlačili neke prošle probleme i situacije ponovo na dnevni red. Ne opterećujte se sitnicama.

Posao

U poslovnom segmentu su naglašene promene, pa bi bilo dobro da obratite pažnju na ono što se dešava oko vas i prilagodite se novonastaloj situaciji. Tenzija postoji, ali ako budete pametni, sve ćete uspeti da prevaziđete bez velikih problema. Nove ideje i kreativnost su vas obuzeli, pa je lako moguće da se upustite u nešto što do sada nikada niste radili. U vašem poslovnom okruženju postoji mogućnost za međukolegijalne sukobe, pa bi valjalo da se držite dalje od svega ovoga i ne budete uvučeni u neka besmislena prepucavanja. Odnosi sa saradnicima iz inostranstva se komplikuju.

Novac

Neke zarade možete ostvariti na brzinu, ali se nemojte uvek oslanjati na svoju sreću, ulažite pametno da ne biste preko noći izgubili. Generalno gledano – nešto je bolja situacija u finansijskom segmentu, ali i na dalje ne možemo reći da ste se stabilizovali.

Zdravlje

Dosta se dobro osećate i zdravstveni segment će uglavnom funkcionisati bez većih problema. Nemojte juriti nigde, jer postoje mogućnosti za povređivanje.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!