BLIZANCI – nedeljni horoskop od 23. do 29.05.2016.

Sunce i Venera u vašem znaku daju što se kaže „zdrav“ apetit. U vašem slučaju to znači da ćete jesti taman onoliko koliko treba i uživati u svakom zalogaju. Doduše, malo češće ćete klopati van kuće, u nekom zanimljivom društvu, ali tako je samo slađe, zar ne?

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Dragi Blizanci, ako budete mudri (a ne sumnjam da jeste) pred vama su neki divni, predivni trenuci sa voljenom osobom. Neime, i Venera i Sunce su u tranzitu kroz vaš znak i probudili su vas na svaki mogući način. Zato poslušajte savet i nemojte čačkati svoje drago biće nekim optužbama, nekim sumnjičenjima. Umesto toga, aktivirajte se, jer sada to itekako možete, priredite nezaboravne momente svom partneru! Pred vama su dani koji mogu biti ispunjeni ljubavlju, sa varnicama strasti koje vrcaju na sve strane! Ma uživajte!

Ni oni koji su slobodni neće proći ni malo loše. Nema te osobe koju sada ne možete osvojiti, pa je pravi trenutak da se „bacite“ u jednu ljubavnu priču. Ono što započinjete sada ima sve predispozicije za trajnost. Prema tome – pravac u nove ljubavne pobede! Začinite ovaj period srećom i zadovoljstvom!

Posao

Dosta toga ste uspeli da rešite, a neke nedoumice sada možete privesti kraju. Situacije koje su vas opterećivale konačno dolaze na dnevni red i na njih možete staviti tačku. Shvatite da je sada vaš uticaj u poslovnom segmentu veliki i da od vašeg angažovanja i spremnosti da napravite neke kompromise, zavisi pokretanje jedne saradnje koja može biti dosta ozbiljna. U prvom delu nedelje ćete funkcionisati nešto teže, moguće je da ćete imati i neprilika u najbližem poslovnom okruženju, ali ovo uspevate da završite na miran način dosta brzo. Sada je pravi trenutak da se nezaposleni aktiviraju više.

Novac

Možda očekujete neke veće isplate tokom ove sedmice, ali nećete u potpunosti biti zadovoljni. Istina je da vam neke zarade dolaze na brzinu i neočekivano, ali će vam takođe i troškovi biti povećani. Dodatno angažovanje je sada vrlo isplativo.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta dobar, mnogo više energije imate nego u prethodnom periodu. Ipak, stariji bi i dalje trebali da obrate više pažnje na sebe.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!