STRELAC – nedeljni horoskop od 23. do 29.05.2016.

E pa svaka čast… i Strelčevi su rešili da naprave neke ozbiljne promene kada je hrana u pitanju. Doduše, kod nekih će to biti posledica toga što su se zaljubili i sada hoće da izgledaju što je bolje moguće. Nije bitno šta vas je pokrenulo, važno je da ste sada spremni i za malo rekreacije…

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Pred vama je sedmica jakih strasti i uzbuđenja, koje će se povremeno graničiti sa tenzijom i mogućnostima za sukob sa partnerom. Koliko god da je vaša veza stabilna,ipak u ovim danima treba biti oprezan, jer će neke međusobne optužbe, pa i nekontrolisane izjave biti jako naglašene. I vi i voljena osoba umete biti do u beskraj tvrdoglavi i ako se budete takmičili u tome ko će pobediti, pred vama su neki vrlo nezgodni, ispunjeni turbulencijom dani. Ako sve ovo pretočite kroz strast i zajedničke aktivnosti, u velikoj meri ćete ublažiti situaciju i dati priliku vašem odnosu da napreduje.

Oni koji su slobodni i dalje su okupirani emotivnom prošlošću. Odnos može biti ponovo pokrenut kroz strast, ali je veliko pitanje na koji način će biti nastavljen dalje. Ako želite da ga sačuvate – idite polako.

Posao

Nisam sigurna koliko u ovom trenutku možete da se oslonite na druge. Istina je da su vam saradnici neophodni, ali se vrlo lako može dogoditi da više smetaju nego što vam pomažu u poslu. U postojećim partnerskim odnosima i sa kolegama ćete imati dosta napete dane, naročito u prvom delu sedmice. Dogovore će biti teško ispoštovati, a moguće je da će druga strana i kršiti neke odredbe ugovora, i biti jaka samo na rečima, a na delu – vrlo problematična. Prikupite sve živce koji su vam preostali i pokušajte da funkcionišete, mada budite svesni da ćete silom prilika, morati da pravite kompromise i prilagođavate se.

Novac

U finansijskom segmentu stanje je vrlo promenljivo. Zarade vam dolaze prilično haotično i nikada ne znate da li možete računati na njih ili ne, a troškovi vam konstantno stoje nad glavom. Moguće je da kroz jednu rizičnu investiciju i izgubite pare u prvom delu nedelje.

Zdravlje

Nikako ne uspevate da se energetski podignete i oporavite u potpunosti. I dalje ste podložni svim virusnim i bakteriološkim infekcijama.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!