OVAN – nedeljni horoskop od 23. do 29.05.2016.

Opa! Neka nova energija je obuzela Ovnove, osećate se mnogo življe, spremni ste za akciju u svakom mogućem smislu… a napadi gladi i potreba da jedete non – stop su nestali kao rukom odneseni… Ipak savet za vas – pecivo koje zamišljeno grickate dok trčite tamo amo po gradu – nije pravi obrok…

Ljubav

Iako će neki Ovnovi biti „povučeni“ mogućnostima da obnove vezu sa bivšim partnerom, možda bi bilo bolje da još jednom razmislite pre nego što se upustite u celu priču. Naime, vama se dragi moji pojavljuje potpuno nova osoba koja bi vam itekako mogla zavrteti mozak i učiniti da hodate po oblacima. Jake strasti i privlačnost kojoj je teško odupreti se. Mogućnosti za poznanstvo su na kraćem putu, seminaru, čak se može desiti da je to neko ko dolazi u vaš komšiluk i okolinu.

Ako imate partnera, pred vama dvoma su dani kada se neki veliki problemi mogu rešiti. Doduše, to neće ići potpuno lako, neko razmimoilaženje će morati da postoji, kao i povremene varnice. Ipak, voljena osoba je spremna za otvorenu komunikaciju a i vi ćete brzo slediti njen primer. Ukoliko ste u braku, situacija je dobra.

Posao

Poslovno putovanje od koga ste mnogo očekivali, može biti odloženo ili nećete dobiti rezultate kojima ste se nadali. Ovo je pogotovo aktuelno ako pokušavate da ostvarite novu poslovnu saradnju. Budite svesni da vam sada oko svega treba mnogo više truda, čak i ponavljanje pokušaja, ali definitivno ne biste trebali da odustanete. Otežavajuće okolnosti će biti naglašene naročito u prvom delu nedelje. Poslovna komunikacija i prepiska sa saradnicima iz inostranstva može vam biti prilično naporna, jer teško dolazite do usaglašavanja. Ipak, dosta nejasnoća sada možete razrešiti. Velika podrška drugih za vaše planove.

Novac

Neki neplanirani troškovi definitivno vam neće prijati. Takođe, novac koji očekujete može kasniti ili ćete dobiti manje od onoga što ste realno i zaradili. Ove sedmice vam definitivno sledi da „skrešete“ svoj budžet i prilagodite se novonastalim okolnostima.

Zdravlje

Temo života je povremeno malo naporan za vas. Nađite više vremena za odmor. Grlo i pluća su slaba tačka starijoj populaciji.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!