OVAN – nedeljni horoskop od 23. do 29.05.2016.

Opa! Neka nova energija je obuzela Ovnove, osećate se mnogo življe, spremni ste za akciju u svakom mogućem smislu… a napadi gladi i potreba da jedete non – stop su nestali kao rukom odneseni… Ipak savet za vas – pecivo koje zamišljeno grickate dok trčite tamo amo po gradu – nije pravi obrok…

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Iako će neki Ovnovi biti „povučeni“ mogućnostima da obnove vezu sa bivšim partnerom, možda bi bilo bolje da još jednom razmislite pre nego što se upustite u celu priču. Naime, vama se dragi moji pojavljuje potpuno nova osoba koja bi vam itekako mogla zavrteti mozak i učiniti da hodate po oblacima. Jake strasti i privlačnost kojoj je teško odupreti se. Mogućnosti za poznanstvo su na kraćem putu, seminaru, čak se može desiti da je to neko ko dolazi u vaš komšiluk i okolinu.

Ako imate partnera, pred vama dvoma su dani kada se neki veliki problemi mogu rešiti. Doduše, to neće ići potpuno lako, neko razmimoilaženje će morati da postoji, kao i povremene varnice. Ipak, voljena osoba je spremna za otvorenu komunikaciju a i vi ćete brzo slediti njen primer. Ukoliko ste u braku, situacija je dobra.

Posao

Poslovno putovanje od koga ste mnogo očekivali, može biti odloženo ili nećete dobiti rezultate kojima ste se nadali. Ovo je pogotovo aktuelno ako pokušavate da ostvarite novu poslovnu saradnju. Budite svesni da vam sada oko svega treba mnogo više truda, čak i ponavljanje pokušaja, ali definitivno ne biste trebali da odustanete. Otežavajuće okolnosti će biti naglašene naročito u prvom delu nedelje. Poslovna komunikacija i prepiska sa saradnicima iz inostranstva može vam biti prilično naporna, jer teško dolazite do usaglašavanja. Ipak, dosta nejasnoća sada možete razrešiti. Velika podrška drugih za vaše planove.

Novac

Neki neplanirani troškovi definitivno vam neće prijati. Takođe, novac koji očekujete može kasniti ili ćete dobiti manje od onoga što ste realno i zaradili. Ove sedmice vam definitivno sledi da „skrešete“ svoj budžet i prilagodite se novonastalim okolnostima.

Zdravlje

Temo života je povremeno malo naporan za vas. Nađite više vremena za odmor. Grlo i pluća su slaba tačka starijoj populaciji.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!