ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 23. do 29.05.2016.

Ispada da ste konačno uspeli da pronađete šta vam zaista prija. Moguće je da su Škorpije na novom režimu ishrane koji im u potpunosti odgovara i čini da se osećate „kao novi“. I imunitet i raspoloženje su se popravili u potpunosti i sada već opuštenije možete uživati u slatkim i slanim zadovoljstvima…

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Za slobodne Škorpije ovo je jedna prilično nestabilna sedmica. Strasti u vama su jake, a ako postoji osoba koja vam se dopada već neko vreme, svim silama ćete se truditi da je osvojite. Da je moguće da tokom ove nedelje dođe do vašeg spajanja, to stoji, pa šta da vam kažem osim – dajte sve od sebe! Ako nemate nekog za koga ste zainteresovani, okretaćete se ka bivšim ljubavnicima, tražeći samo prolaznu razonodu i neobaveznu avanturu. No, dobro, ni to nije toliko loše sve dok ne uplićete pojam „ljubav“ jer njoj ovde definitivno mesta nema.

Ako imate partnera, neke tenzije su prilično jake u prvom delu sedmice. Nemojte upasti u grešku i početi sa izvlačenjem starih problema ponovo na dnevni red. Umesto toga, zgrabite svoje voljeno biće i svu ovu povećanu energiju potrošite na ljubav, strast i uživanje!

Posao

Međuljudski odnosi su sada prilično pod tenzijom i biće teško održati neku normalnu svakodnevnu komunikaciju sa onima kojima ste okruženi u poslovnom segmentu. Problematičan je odnos sa kolegama i saradnicima, ali i sa onima koji su vam nadređeni, pa vam se savetuje da se više posvetite poslu, a manje raspravama. I sami znate da ste kao radnik odlični, ali da imate prilično oštar jezik, kojim možete napraviti veliku štetu, prvenstveno sebi. U dogovorima sa poslovnim partnerima kompromis je neophodan, koliko god vam se neke situacije ne dopadale. Biće vremena da kažete šta imate, ali ne sad.

Novac

Imate neke odlične šanse za dobru zaradu, a dobićete neke mogućnosti i za dodatne prilive koje niste očekivali. Ono što vam i dalje stoji kao loše jesu povećani troškovi, pa gledajte da balansirate i da se snalazite. Jedno dugovanje ćete morati da platite, koliko god vam to ne prijalo…

Zdravlje

Iako ste dosta bolje nego ranije, još uvek zdravstveni segment nije stabilan. Naročito bi starija populacija trebala da više vodi računa o sebi. Uradite krvnu sliku.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!