DEVICA – nedeljni horoskop od 23. do 29.05.2016.

Pa, možda biste vi i voleli da možete da se opustite kod kuće sa članovima porodice i uživate u nekim zajedničkim ručkovima….No, vremena kao da je premalo tokom ove sedmice i na žalost, uglavnom ćete jesti „s nogu“ čisto da biste utolili glad. Grickalice i brza hrana će postati deo vaše svakodnevice.

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Drage su nam slobodne Device i dalje pod velikim uticajem prošlosti i bivših emotivnih partnerstava. Da nešto možete uraditi po tom pitanju, to zaista stoji, a koliko će te „reanimirane“ veze moći da traju, to je već drugo pitanje. Mešaju se želja za stabilnošću i novoobnovljene strasti, pa bi neki od ovih odnosa, ukoliko oboje budete pametni i spremni na kompromis, i mogle da traju u vremenu. No, videćemo tek šta budućnost tu donosi.

Ako ste ušli u nešto potpuno novo, i to je u priličnoj meri „obojeno“ karmičkim aspektima pa nemojte odmah leteti nebu pod oblake….sačekajte da vidite kako će ove veze teći na dalje….U najboljoj situaciji su one Device koje imaju emotivnog partnera, jer stabilnost i razumevanje između vas dvoje jačaju sve više i povremene sitne probleme će biti lako prevazići…

Posao

Prvi deo sedmice je definitivno napet u poslovnom segmentu. Moraćete da se angažujete oko nekih situacija koje su vam prilično komplikovane, a verovatno će i međuljudski odnosi dosta „klackati“. Budite pametni i strpljivi i pregurajte ovaj period. Sada možete imati neke jako dobre ideje, razmišljati i o pokretanju privatnog biznisa, ali vam se savetuje da ne žurite, već polako razradite ono što ste zamislili, napravite dobar plan i sačekajte još malo na realizaciju. Ne brzajte sa sklapanjem novih ugovora, dobro razmislite o onome što vam je ponuđeno i što se očekuje od vas, pa tek onda delajte.

Novac

Porast troškova će vas prilično neprijatno iznenaditi, jer ovo niste očekivali. Ne može se reći da ste u finansijskom segmentu u ovom periodu stabilni, zato morate na mudar način raspolagati sa onim što posedujete. Niti je vreme za rasipanje niti za neka veća ulaganja.

Zdravlje

Istina je da se dosta bolje osećate, ali je zdravstveni segment i dalje promenljiv. Naročito je starijoj populaciji imunitet krhak. Vodite računa o sebi.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!