RAK – nedeljni horoskop od 23. do 29.05.2016.

Dosta ste bolje, mora se priznati. Energija vam je potpuno drugačija, osećate se bolje i to se na vama odmah i vidi. Uživaćete tokom ove sedmice u lakim obrocima, a sa zadovoljstvom ćete svratiti i u neki malo egzotičniji restoran, i to najradije sa prijateljima.

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Dragi slobodni Rakovi, ukoliko ste uspeli da prevaziđete neku emotivnu prošlost, tokom ove sedmice možete imati jaču komunikaciju sa osobama sa kojima dolazite u kontakt. Na žalost, ne vide se neki konkretni počeci emotivnih priča, ali ćete makar lagano flertovati i osećati se mnogo bolje nego inače. Doduše, neki od vas mogu ući i u jedan neobavezan odnos, ali budite svesni da je malo verovatno da se ovo može pretvoriti u neku ozbiljniju ili dugotrajniju priču. Ako vas taj bivši partner još uvek muči i šeta vam po mislima, ne dozvoljavajući da nastavite dalje u ljubavi, sada kontakt sa njim možete ostvariti….

Ako imate voljenu osobu, pokušajte da neke stare probleme ne izvlačite ponovo na dnevni red. Pojačajte svoju komunikaciju sa partnerom, i uvedite novine u odnos. Raspoloženje je bolje.

Posao

Rakovi su u poslovnom segmentu ostavili za sobom najveći deo tereta koji ih je u prethodnom periodu pritiskao. Vreme je da se „bacite“ na neke nove poslovne projekte i da prihvatite šanse koje će vam se ukazivati. Za svoje ideje imate podršku od strane nadređenih osoba. Sada ćete tražiti neke nove načine, osmišljavati nove pristupe u okviru poslovnih saradnji, i sve ovo će vam se vrlo brzo pokazati kao ispravan put. Doduše, prihvatite da je ovo samo početak, dosta dobar, ali da još mnogo toga treba uraditi da bi se vaši poslovni projekti i saradnje ustalili i davali najbolje rezultate.

Novac

Do polovine sedmice ćete verovatno imati neko opterećenje po pitanju troškova ili dugovanja, ali nakon toga prilično vam je čist put u finansijskom segmentu. Otvoriće se šanse i za neke nove načine zarađivanja, verovatno preko privatnih angažmana.

Zdravlje

U prvom delu sedmice još ste pod nešto lošijim uticajem planeta. Pripadnici starije populacije bi trebali da odrade analize krvi, a mlađi da se čuvaju povreda i virusnih infekcija. Drugi deo nedelje je znatno bolji.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!