JARAC – nedeljni horoskop od 23. do 29.05.2016.

Niste u potpunosti u savršenom raspoloženju, ali su neke važne promene ipak očigledne. Tokom ove sedmice vas očekuju i neki lepi događaji, na kojima ćete moći da se opustite i uživate i u društvu i u dobrom obroku. To vam je sada i najpotrebnije – malo mira i kvalitetna hrana…

Ljubav

Slobodni Jarčevi pred sobom imaju mogućnosti i za aktivaciju bivših emotivnih partnerstava, ali i za nešto potpuno novo u svom životu. Ako je u pitanju prošlost, razmislite da li se više vredi truditi oko nje ili ste se već umorili od konstantnog prekidanja i novih početaka. Ako vam se dopao neko koga ste tek upoznali, šanse da pokrenete emotivnu priču su velike, ali sa ovako naglašenim strastima treba biti oprezan da se ne „istrošite“ već u početnim koracima odnosa. Pokušajte da polako upoznajete drugu stranu i na taj način sebi date priliku da ova priča traje.

Kod onih koji su u vezama stoje promenljive situacije. Ukoliko pustite da neki problemi ponovo izlaze na dnevni red i da vas sukobljavaju, imaćete dosta napete dane pred sobom. Pokušajte da uvedete više tolerancije i strpljenja u svoju vezu.

Posao

I u poslovnom segmentu će biti potrebno da prevaziđete neke probleme u svom poslovnom okruženju. Sunce i Venera koji tranzitiraju kroz vaše polje posla donose vam nove mogućnosti za napredovanje, ali ljudi sa kojima sarađujete su pomalo nepouzdani, i nećete moći da se oslonite na njih. Ne očekujte mnogo od tuđih obećanja, više se usmerite na ono što vi lično možete uraditi. Potrebno je biti strpljiv i oprezan u novim dogovorima, jer se mogu potkrasti propusti. Pojedini Jarčevi će pokušavati da na nove načine pristupe rešavanju stare problematike, što će se pokazati kao dosta uspešno.

Novac

Vaši su finansijski prilivi dosta ujednačeni, ali imate veliki problem sa zaostalim obavezama i povećanim troškovima. Nikako ne uspevate da neke obaveze zatvorite, a ako vam zatreba da pozajmite novac, verovatno je da ćete to i uspeti, ali sa kratkim rokovima vraćanja.

Zdravlje

Zdravstveni segment ide ka poboljšanju. Imate mnogo više energije nego inače i polako se oporavljate od prethodnog lošeg perioda.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!