RIBE – nedeljni horoskop od 23. do 29.05.2016.

Tokom ove sedmice ćete imati malo vremena da se posvetite svojoj porodici, pa ćete one dragocene trenutke kada ste zajedno provoditi u dobrom i veselom raspoloženju, uz ukusnu i raznovrsnu hranu. Dobar apetit, ali imate mere i znate da prekinete „kada je najslađe“.

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Slobodne Ribe su se u velikoj meri oslobodile nekog balasta prošlosti i sada su spremne za novitete u svom životu. Osobe koje se pojavljuju (najverovatnije preko poslovnih okolnosti) mogu buditi u vama veliko interesovanje, ali odnos sa njima bi mogao biti na neobaveznim osnovama, pa razmislite dobro da li je to ono što želite. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, koliko god i vi i partner to želeli, ne uspevate da se usaglasite i uklopite.

Naročito su bračni odnosi otvoreni za ovu problematiku, pa manjak zajedničkog vremena a višak tenzija i napetosti može donositi sukobe i rasprave. Pokušajte da se koliko toliko prilagodite i nađete mogućnosti za kompromis i neke opuštenije trenutke. Ako partner tvrdi da ga nekim svojim postupcima pritiskate, razmislite dobro i pokušajte da ovo i promenite.

Posao

Gužva i napetost u poslovnom segmentu biće naročito naglašena u prvom delu sedmice. Em su međuljudski odnosi problem, em će se javiti i sto sitnica koje će vas izbacivati iz takta – neka kašnjenja, frka oko dokumentacije, problemi sa tehničkim uređajima – kao da se sve namešta da vas dodatno usporava i odugovlači neke situacije koje su vam važne. Udahnite duboko i spremite svoje živce. Ne budite nervozni u saradničkim odnosima i ne dolivajte ulje na vatru. Pojedine Ribe će smatrati da je pravo vreme za pokretanje privatnog posla. Dobro ovo razradite kao ideju i ne žurite nigde.

Novac

Novac koji očekujete će sigurno doći, ali je takođe sigurno da ćete imati i problem vezano za njega – ili je u pitanju kašnjenje, ili nije ispoštovan dogovor, pa će ga biti manje. Generalno gledano – finansijski segment je promenljiv i nestabilan.

Zdravlje

Nervoza, povremeno apatičnost i gubitak energije. Istina je da se ipak bolje osećate nego ranije, ali daleko ste vi još od one svoje stare forme… samo polako i vodite računa o sebi.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!