BIK – nedeljni horoskop od 23. do 29.11.2015.

Vladarka vašeg znaka, Venera, u pomalo je „neudobnim“ aspektima tokom ove nedelje što će se svakako odraziti i na vaš apetit. Zbog velike mogućnosti nerviranja i opterećenosti nekim dešavanjima, imaćete povremeno potrebu da se zatrpavate „hranom utehe“ – naročito čokoladom i kolačima.

Ljubav

Bikovi itekako tokom ovog perioda mogu pretrpeti „ljubavni udar“. Obzirom da vaša Venera dolazi u kontakt sa Uranom i Plutonom, mogući su iznenadni počeci fatalnih, jakih, strasnih odnosa. Osoba koja se pojavljuje u isto vreme je i jaka i inspirativna, inovativna i delovaće na vas kao adrenalinska inekcija. Lako je moguće da neki od ovih odnosa budu pod velom tajnosti iz različitih razloga.

Druga strana možda nije emotivno slobodna ili jednostavno ne želite još uvek da se zna da ste u kontaktu sa njom jer odnos nije definisan i ima sve naznake neobaveznog ili povremenog viđanja. Čak ni oni koji su zauzeti neće moći da se odupru ovim aspektima. Doduše, tu postoje dve varijante – jedna bi bila da počnete odnos „sa strane“ za koji ćete uzalud misliti da možete da ga kontrolišete i što se mora odraziti i primetiti na vama.

Druga varijanta je da ćete manifestaciju ovih aspekata imati kroz posesivnost ili ljubomoru koju ćete pokazivati prema voljenoj osobi. U svakom slučaju, nedelja koja je burna i energetski izuzetno jaka.

Posao

U ljubavi će biti nezgodnih momenata, ali bojim se da tako nešto neće moći da vas zaobiđe ni na polju posla. Očekujte nervozu kroz svoje poslovne saradnje, ali i na dnevnoj bazi, u kolegijalnom okruženju. Još ako u nekom trenutku budete shvatili da vam se neke stvari rade iza leđa, sve ovo može biti još izrazitije. S druge strane, morate biti oprezni i po pitanju dogovora i po pitanju papirologije. Drugi pokušavaju da na prikriven način izvuku iz vas korist. Ne dajte se lako izmanipulisati.

Novac

Velika želja za stabilizacijom u finansijskom segmentu pa iz tog razloga možete pokušati da na neki način dođete do novca kroz ne baš u potpunosti legalne tokove. Stoji da se od ovoga može imati koristi, ali stoji i nerviranje i zabrinutost. Redovni prilivi ne zadovoljavaju vaše dnevne potrebe.

Zdravlje

Stres će biti glavni okidač za sve što vam se bude dešavalo na polju zdravlja. Manifestacije mogu biti različite, ali smatram da bi najveći problem mogao biti sa glavoboljama i pritiskom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!