BLIZANCI – nedeljni horoskop od 23. do 29.11.2015.

U ovoj nedelji vam mnogo više prija tečna hrana, sve ono što je dobro skuvano, obareno. Ako sami cedite sokove od voća ili povrća, morate itekako voditi računa o tome da sve dobro operete i otklonite eventualne pesticide ili bakterije. Vaš organizam može reagovati jako burno.

Ljubav

Prvo bih generalno skrenula pažnju na bivša emotivna partnerstva. Tokom ovog perioda postoji mogućnost kontakta, čak i slučajnog susreta sa nekim koga ste voleli a ko je još uvek tu negde, u vašim mislima. Ovaj susret može biti dosta intenzivan i lako vas može povući u želji da ga ponovite. Ne bi ovo samo po sebi bilo nikakav problem, da niste i sami svesni činjenice da se uzalud nadate nekom pravom novom početku. Imajte ovo na umu pre nego što se prepustite i dozvolite sebi da poludite ponovo.

U emotivnim vezama i brakovima partner i vi ste uspeli da napravite kompromis po nekim pitanjima. Do toga neće doći lako, da se ne lažemo, ali mislim da ste i vi i druga strana trenutno spremni da se posvetite odnosu na pravi način. Koliko će sva ova vaša rešenost trajati, to ćemo tek da vidimo. Slobodne lako može zaneti neko ko je slatkorečiv i opijajuć po vas. Sigurni ste da ova osoba ima svojih mana, ali ih vi trenutno ne vidite… ili se makar pravite da ih ne vidite. Uživajte, pa dok traje, traje.

Posao

Svidelo vam se to ili ne, ova nedelja je nedelja sporosti i napredovanja korak po korak. Prepreke stoje na vašem putu, okolnosti koje je teško zaobići tek tako i moraćete da nekim detaljima, proračunima, papirima, dogovorima – posvetite svoju punu pažnju i koncentraciju. Pokušaji da nešto otaljate ili da neke ljude izmanipulišete mogu vam se samo obiti o glavu i dovesti vas u situaciju da vas vraćaju na početak. Nastupajte sa manje nervoze i nemojte pokušavati da brzate, stići ćete svugde na vreme.

Novac

Pa… ako očekujete neke veće novce, odmah da vam kažem da od tog posla nema ništa. Koliko god vama bila potrebna jedna dobra finansijska inekcija da malo živnete, neće biti prilika da se nešto posebno ovajdite pored redovnih priliva. Neke sitne parice s vremena na vreme, i to je sve.

Zdravlje

Ako osetite neka neugodna probadanja u leđima, nemojte odmah pomisliti da je kičma problem. Savetujem da se proveri sve ono vezano za žuč.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!