DEVICA – nedeljni horoskop od 23. do 29.11.2015.

Trend loše ishrane i neobraćanja pažnje na svoj organizam se nastavlja. Budite svesni da ste u periodu kada se to lako može odraziti na vaše zdravlje i pokušajte da budete malo umereniji. I dalje stoje mogućnosti trovanja hranom. Izbegavajte u širokom luku sve ono što nije dobro termički obrađeno.

Ljubav

Slobodni bi dobro trebali da razmisle na koju će stranu u ovom periodu. Malo ste se i vi pogubili u nekim dešavanjima i više ne znate u kom pravcu da se okrenete. Pojedini su izgubili nadu da će uskoro naići na osobu koja bi bila po njihovoj meri i okrenuli se prijateljima.

Druge Device pokušavaju da pronađu utehu u kontaktu sa bivšim ljubavima i evociraju uspomene, kao da traže neki izgubljeni momenat sreće i ljubavi koji im izmiče. Nekima od vas stoji i pokretanje priče sa nekim sa kim postoji veća razlika u godinama – kao da vam je trenutno potrebna stabilnija osoba da biste se malo prizemljili i sredili. Najbolji je savet za vas da ne jurite za srećom, već da sačekate da ova sedmica prođe. Vi ćete razmišljati jasnije i stvari će početi da dolaze na svoje mesto.

Oni u emotivnim vezama i brakovima pokušavaju da izbegnu bilo kakve konfliktne situacije sa partnerom. Trudite se da mu se prilagodite, samo da više ne biste morali da prepričavate neke priče po stoti put. Nije bajno, ali stabilnost ipak stoji.

Posao

Biće vam potrebna sva vaša koncentracija i organizovanost da biste isplivali iz nekih poslovnih problema. Doduše, u ovome vam itekako može pomoći jedna osoba, ili kolega sa više iskustva od vas, ili neko ko je po godinama stariji. Potrebno vam je usmerenje i podrška i tu ćete je i pronaći. Nisu laki poslovni aspekti za vas tokom ovog perioda, ali najvažnije je da ne dozvolite da budete izbačeni iz takta. U dogovorima se posvetite svakom detalju i ne potpisujte ništa bez toga da prethodno dobro razmislite.

Novac

Istina je da se kaže da bez rizika nema ni profitiranja, ali iskreno, mislim da je za vas malo previše rizično da se igrate svojim novcem tokom ovog perioda. Samo će oni izuzetno „srećne ruke“ biti na dobitku. Generalno, iako su prilivi dosta dobri, novac vam velikim delom odlazi na troškove i plaćanje obaveza.

Zdravlje

Pored već pomenutih trovanja kojima ste u ovom periodu skloni, postoje i mogućnosti infekcija. Trebalo bi prekontrolisati krv.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!