LAV – nedeljni horoskop od 23. do 29.11.2015.

Ma ne treba vama više nikakva dijeta, najbolji režim ishrane je kada se zaljubite. A čini mi se da ste ove nedelje u baš lepom raspoloženju, u pokretu, pa ne samo da ništa ne može da se „zalepi“ za vas već se i višak kilograma topi kao rukom odnesen. Nemojte baš samo da zaboravite da jedete u potpunosti…

Ljubav

E pa eto dragi moji Lavovi, dočekaste vi i da Sunce, vladar vašeg znaka, ušeta u Strelca i polje ljubavi. I ne samo da šeta, nego pravi i neke zanimljive aspektiće, pa je sigurno da će dešavanja biti. Sad, šta je sve ono što može da vas sačeka u narednim danima….Pa prvo bih skrenula pažnju da će se pojaviti „onaj neko“ i to taman kada ste tako lepo počeli da ga zaboravljate. Naravno, pričamo o emotivnoj prošlosti koja još uvek u vašim mislima daje znake života. Šta ćete uraditi po tom pitanju?

Iskreno rečeno, nisam sigurna, jer niste vi u potpunosti oporavljeni od cele ove priče i lako se može dogoditi da se u sve upustite ponovo. Dalje, Lavovi mogu započeti jednu interesantnu komunikaciju sa nekim sa kim se viđaju ili kontaktiraju na poslu ili čak sa osobom iz njihove neposredne okoline, možda čak i kraćeg puta. Malo će vas zaneti sve ovo, pa ćete biti puni romantičnog i vrućeg ushićenja. A zauzeti? Pa tu su, odnosi funkcionišu… nije sve baš savršeno i potaman, ali za divno čudo – slažete se bolje nego inače.

Posao

Budite pametni i poslušajte savet osobe koja zna više od vas ili koja je bolje upućena u tematiku koja vas interesuje. Nije to ništa strašno priznati da vam je potrebna pomoć, neće vam spasti kruna s glave. Možda vam se neće dopasti što će vam biti rečeno, ali ovo je pravi savet za vas. Generalno, poslovne saradnje mogu biti pod tenzijom i pritiskom u narednim danima. Bilo bi bolje ne uplitati se u kancelarijska burna dešavanja, niti isterivati pravdu da sa nekim od kolega.

Novac

Možda ćete pomisliti da neki novac možete na brzinu i bez problema zaraditi, ali će to na kraju ispasti Sizifov posao. U suštini, pare vam ne dolaze lako, ali ih zato izuzetno lako trošite. Napravićete neke troškove zbog kojih će vas tako lepo posle boleti glava… ne zatrčavajte se.

Zdravlje

Sem nekih prolaznih tegoba koje se mogu vezivati za probleme sa kožom, odlično se osećate.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!