JARAC – nedeljni horoskop od 23. do 29.11.2015.

Prijaće vam porodična atmosfera i zajednički obroci sa ljudima koje volite. Možete se u ovoj nedelji okrenuti tradicionalnim jelima i poželeti da češće osetite ukus mamine gibanice ili bakinog paprikaša. Jedino što bih vam preporučila je više kuvane hrane, sve ostalo je pod kontrolom.

Ljubav

Istina je da vam se neko jako dopada. Još veća je istina da još uvek nemate dovoljno hrabrosti da napravite neki odlučujući potez i malo više pokrenete priču. S druge strane, osoba koju simpatiše jeste zainteresovana, ali joj je više i dosadilo da čeka da se vi nakanite. Lako je moguće da ćete, o vašeg iznenađenja, doživeti da se ona aktivira i pozove vas na sastanak, izlazak, susret. Jeste da ovo može biti izneseno u malo šaljivom ili neobaveznom maniru, ali njene namere prema vama su itekako ozbiljne. Kuvani ste i pečeni, samo toga još uvek niste svesni.

Neka „sudar“ bude u drugom delu nedelje, da bi stvari lakše došle na svoje mesto, a i da biste vi imali dovoljno vremena da se okuražite. Jarčevi u emotivnim vezama i brakovima sve češće će se suočavati sa neizvesnošću u svojim odnosima. Pošto je već takva situacija, smatram da biste trebali na vreme da počnete da radite malo više na komunikaciji sa partnerom. Među vama ima još uvek puno ljubavi, samo je ono pravo razumevanje nestalo.

Posao

Morate naučiti da malo kalkulišete u svojim poslovnim relacijama. Istina je da to nije vaš način funkcionisanja, ali ako budete u potpunosti otvoreni i bez rezerve, lako se može dogoditi da neko pokuša da vas iskoristi ili da manipuliše vama. Potrebna vam je podrška mlađih saradnika i u ovoj nedelji ćete je i dobiti. Vi imate ideje, oni imaju mogućnosti i načina da ih realizuju i pokrenu. Zajedno ste odličan tandem. Ipak, pre nego što se upustite u ovako nešto, napravite dobar dogovor. I potpišite ga.

Novac

Gde je novac? Negde očigledno jeste, samo ga u vašim džepovima nema. Što je još gore, i ono što imate u šteku nekako brzo nestaje. Dobro, možda situacija i nije baš toliko strašna, ali vi jednostavno niste sigurni, a onda dižete paniku. Samo polako, ovo je trenutni zastoj u prilivima.

Zdravlje

Imate neke sitnije zdravstvene probleme (bar su u ovom periodu sitniji) ali ne želite da se mnogo zamarate time. U fazonu ste – ako ne obraćam pažnju, proći će samo od sebe.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!