VODOLIJA – nedeljni horoskop od 23. do 29.11.2015.

Prošle nedelje sam vas savetovala da malo povučete ručnu kočnicu i smanjite količinu hrane koju unosite. Ove jedino mogu da vas zamolim da makar sednete dok jedete, pošto ste u takvom spidu da nemate vremena ni trenutak. Sve ono što ste nabacili, ode ko rukom odneseno.

Ljubav

Prvo malo priče za slobodne Vodolije… možda vi i uspevate da ubedite druge da čeznete za pravom ljubavlju i da vam je životna želja da se smirite pored nekog, ali praksa itekako pokazuje drugačije. Bežite od bilo kakve vrste obaveze kao đavo od krsta i jedino želite da se provedete. Ta ljubav može da sačeka, desiće se kada bude trebalo da se desi – vaša je deviza u ovom periodu. A do tada, najbolje je provesti se, izlaziti sa prijateljima, flertovati i isprobavati zavodničke metode na sve strane.

Doduše, i sami ste svesni da vas sve ovo vodi u neobavezne tipove odnosa i kratkotrajne avanture, ali šta sad. Postoji tu jedna osoba o kojoj često razmišljate i koja bi mogla i da prekine ovaj vaš „zabavni“ trend, ali ne želite da se aktivirate, čekaćete da vidite da li će ona napraviti prvi korak.

Oni u emotivnim vezama i brakovima su jedno pored drugog, a kao da nisu. U suštini, vas dvoje se slažete po svim pitanjima. Kao što se slažete i da ne morate non stop da budete zalepljeni jedno za drugo. Svako svoje obaveze, pa kad se vidite…

Posao

Dosta naporna sedmica je pred vama, i jako je malo verovatno da ćete lako proći kroz nju. Planovi ne funkcionišu kako treba, vi se nervirate zbog toga, a ne možete ništa da uradite da promenite situaciju. Kod privatnika može doći do problema sa ugovorima i sa naplatom potraživanja. Jurićete povremeno kao muva bez glave pokušavajući da napravite neke dogovore koji bi vas mogli dovesti do realizacije posla ili projekta u koji ste uključeni. Pokušajte malo da se smirite i organizujete, biće bolje po vas.

Novac

Prilivi vam neće predstavljati problem. Troškovi i obaveze već hoće. Ne samo da se nakupilo dosta toga što morate da platite, već se može desiti i da neki novac uludo potrošite ili čak i izgubite. Vodite računa o svakom dinaru, to je moj jedini savet.

Zdravlje

Generalno ste u dobrom zdravstvenom periodu. U prvom delu sedmice moguć malo viši pritisak.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!