OVAN – nedeljni horoskop od 23. do 29.11.2015.

Ove sedmice ste malo više zainteresovani za eksperimentisanje kada je hrana u pitanju. Privlačiće vas da isprobate nove začine, da pokušate da spremite nešto što nije na vašem uobičajenom meniju. Potražićete restorane nekih drugih zemalja, a naročito će vas privlačiti istočnjačka kuhinja.

Ljubav

U emotivnim i bračnim odnosima tražite nove načine da se približite partneru. Pokušavate da budete nežniji, prijemčiviji za njegove potrebe i želje. Koliko god vaša rešenost u ovom periodu bila velika da sve funkcioniše kako treba, malo je verovatno da će zaista tako i biti. Naime, vaše ponašanje čak može dodatno probuditi neke sumnje kod voljene osobe i ona će jako pažljivo početi da prati sve što se dešava oko vas.

Znate i sami da su u strahu velike oči, a kada se bojimo da ćemo nekog izgubiti onda vidimo samo neprijatelje oko sebe. E, pa tako će i vaše voljeno biće biti ubeđeno da vi nešto muljate sa strane i slobodno očekujte da će ovo morati da izbije kroz optužbe ili kroz svađe. Pa ti posle budi dobar….Bez šale sada, potrudite se da sačuvate hladnu glavu i da smirujete situaciju.

Što se slobodnih Ovnova tiče, upoznajete nekog ko je potpuno drugačiji, neobičan, svoj. Bićete u potpunosti očarani ovom osobom, a u isto vreme će se u vama probuditi želja da je upoznate bolje i približite joj se.

Posao

Na žalost, moraćete da budete dosta oprezni u poslovnom segmentu tokom ove nedelje. Pored toga što postoji mogućnost nerazumevanja između vas i poslovnih saradnika, takođe su otvoreni i problemi vezani za papire ili pokušaje manipulacije. Treba biti jako pažljiv prilikom potpisivanja bilo kakvih važnijih dokumenata ili ugovora, a i odluke bilo koje vrste treba ii prolongirati ili potražiti savet neutralne osobe ili stručnog lica, najbolje advokata. Ako budete previše očekivali od nekih ljudi, moguće je razočarenje.

Novac

Novčane prilike tokom ove sedmice idu u korist samo onima koji su spremni da rizikuju. Moram da napomenem da je verovatno da će se neki od rizika i isplatiti, ali stoji i jaka mogućnost gubitaka i neisplativosti. Možda bi najbolje bilo da se ne upuštate u ovu matematiku.

Zdravlje

Naporan aspekt od strane planete Neptun na vladara vašeg znaka, Marsa, može doneti urinarne infekcije ili trovanja hranom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!