STRELAC – nedeljni horoskop od 23. do 29.11.2015.

Možda ćete u nekim danima i pokušavati da se malo uvedete u red, ali generalno – ovo je sedmica kada tamanite sve ono što je pred vama. Doduše, ne može se osporiti da ste u danima i kada se više trošite, pa se ovo neće u većoj meri odraziti ni na vašu liniju niti na vaše zdravlje. Pa onda prijatno…

Ljubav

Mislim da je došlo vreme da se neka komunikacija koju imate sa osobom koja vam je simpatična malo i konkretizuje. Do sada ste pričali na prijateljskoj bazi i povremeno ubacivali malo flertovnaja, čisto da ispitate situaciju i pokušate da provalite šta druga strana misli o vama.

Ova je sedmica dobra po vas da napravite prvi korak i ugovorite susret. Još ako bi se taj susret dogodio u drugom delu nedelje, sve bi se poklopilo više nego savršeno. Imaćete dosta tema za razgovor, jer ste vi posebno inspirisani i ispoljavate ono najbolje od sebe. Rekla bih da su na pomolu počeci nekih lepih ljubavnih priča. Pa neka je sa srećom….

Što se tiče Strelčeva u emotivnim odnosima i brakovima, tu situacija nije toliko loša, ali je potrebno da vas dvoje razrešite neke nedoumice koje vas prate već izvesno vreme. Moguće je da će partner pokrenuti celu priču i vi ćete morati da je prihvatite, iako smatrate da o nekim stvarima nije ni potrebno razgovarati u ovom trenutku. Ipak, za vas dvoje kao par, ovo je dobra odluka.

Posao

Savet za vas je da ne odlažete niti jednu obavezu koje ste se prihvatili, jer postoji realna opasnost da ovo odlaganje proizvede nezadovoljstvo poslovnog saradnika ili klijenta. Ovo je naročito bitno onima koji imaju privatne poslove. U pravljenju bilo koje vrste dogovora, budite sigurni da ste dobro razumeli šta druga strana traži od vas i ne ustručavajte se da pročitate ni najsitnije stavke u ponuđenom ugovoru. Generalno – sa malo više fokusiranosti i koncentracije, bez problema ćete proći kroz ovu nedelju.

Novac

Očekuju vas neki veći troškovi, najviše vezani za porodicu, kuću ili lične obaveze. Ovo vam neće odgovarati jer će u priličnoj meri isprazniti vaš novčanik. S druge strane, prilivi nisu loši, ali još uvek niste u periodu kada možete da se opustite.

Zdravlje

Vi nekako kao da lebdite u oblacima tokom ovog perioda. Vodite računa da se ne povredite, a budite obazrivi i u saobraćaju.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!