RIBE – nedeljni horoskop od 23. do 29.11.2015.

Ribe su tokom ove sedmice dosta dobre po pitanju ishrane. Počeli ste da vodite malo više računa o sebi i izbacili neku hranu koja vam je predstavljala problem. Primetićete da vam se ten osvežio a da i kilogrami spadaju sa vas. Jedino što ću vas podsetiti je da je i dalje na snazi zabrana slatkiša. Samo crna čokolada.

Ljubav

Pred vama je dobar emotivni period, bilo da ste u nekom tipu odnosa ili slobodni (za sada). Vi i emotivni ili bračni partner ste ponovo probudili onu dubinsku povezanost koja je nekako u prethodnom vremenu bila zanemarena, malo zbog problema, malo zbog premnogo obaveza na obe strane. Puca vas romantika na sve strane, ali uživajte u svemu što se dešava i nemojte razmišljati koliko će to trajati. Doduše, ne može da se ospori da vi još uvek sa pažnjom pratite svaki partnerov pokret, iako ne ljubomorišete i ne patetišete.

Samo želite da budete sigurni da znate sve što se dešava kod njega. Kod slobodnih je vrlo slična situacija – zapalili ste se za nekog i odmah počeli da zidate one vaše čuvene kule u vazduhu. Niko to ne radi tako dobro kao vi. Druga strana možda apsolutno zaslužuje takvo vaše ponašanje i poverenje koje joj ukazujete, ali nemojte brzati – pustite da se stvari razvijaju svojim tokom, polako.

Posao

Mnogo naznaka da će se situacija promeniti, mnogo obećanja i nagoveštaja, ali realno gledano – jako malo verovatnoće da se tako nešto i ostvari u ovom periodu. Ostaje vam da radite svoje redovne obaveze i da se zadovoljavate onim što dobijete. Nije vam milo zbog toga što ćete biti zanemareni ili preskočeni u nekim poslovnim projektima, ali nemate pravu osobu kojoj možete da se obratite. Neke saradnje u kojima duže vreme funkcionišete, aktiviraju se u većoj meri i posao ide preko njih.

Novac

Dobri novčani prilivi tokom ove nedelje koji dolaze sa više strana. Problem je u tome što se nakupilo dosta toga što morate podmiriti i što će veći deo novca otići baš na to. Trenutno je situacija takva i nemoguće ju je popraviti. Ništa se neće rešiti čarobnim štapićem.

Zdravlje

Zdravstveno stanje počinje da se popravlja. Još uvek ste iscrpljeni i sa manjkom energije, ali sve kreće na bolje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!