VAGA – nedeljni horoskop od 23. do 29.11.2015.

Od ranog jutra ste odlučili da se bacite na dijetu, već u popodnevnim satima ste to prekršili. I sami shvatate da vam je potrebno da se malo kontrolišete, ali u ovom periodu to jednostavno niste u mogućnosti. Probajte da grickalice zamenite nečim zdravijim – voćem ili orašastim plodovima.

Ljubav

Šta da vam kažem… vladarka vašeg znaka će biti u dosta nezgodnim aspektima tokom ovog perioda i ništa vezano za emocije neće ići baš lagano. Vi lično možete osećati da ste u trenutnim odnosima nezadovoljni, da vas partner previše pritiska ili da očekuje od vas više nego što u ovom momentu možete da pružite. Potrebno vam je rasterećenje, potrebno vam je da malo budete samo svoji, da provedete dan u izlasku sa prijateljima ili kupovini i da ne morate svaki čas da se javljate voljenoj osobi.

Povremeno ćete imati utisak da vas druga strana nadzire ili proverava. Sve ovo može rezultovati jednom vrstom pobune u smislu da napravite problem, da se posvađate, pa će neke Vage čak ići dotle da će tražiti prekid odnosa u kome su. Nemojte, jer ćete se pokajati čim vas ovo ludilo prođe. Kod slobodnih će se ovo pak manifestovati kroz veliku mogućnost ulazaka u neobavezne, isključivo seksa radi, veze. Budite svesni u šta se upuštate i ne tražite ljubav na mestima gde je ne možete pronaći.

Posao

Ni u poslovnom segmentu ovo nije lagana nedelja, iz više ili manje sličnih razloga. Potenciranje na nečemu od strane poslovnih saradnika ili kolega može vas dovesti do granice tolerancije. Sigurno je da će biti nekih burnih dešavanja, mada ćete se vi sve vreme truditi da ispoštujete one obaveze koje su vam zadate. Potrebne su neke promene u saradnjama da bi one mogle nastaviti da funkcionišu dalje i vi ćete sada potencirati na njima. Ne dozvolite da u drugom delu nedelje budete od nekog izmanipulisani.

Novac

I pored zategnute poslovne situacije, vaši prilivi novca su dosta stabilni i redovni. Sada možete napraviti dobar plan otplate nekih kredita ili dugovanja….ali samo ako izbegnete impulsivno trošenje kojem ste u ovom periodu skloni.

Zdravlje

Sve vezano za glavu je problem. Migrene, povećan pritisak, problemi sa kožom glave.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!