Bik nedeljni horoskop od 27.04. do 03.05.2015.

Bik ima dobar apetit, voli hranu, ponekad je proždrljiv. Voli i alkohol, naročito fina pića.

Ljubav

Ova nedelja biće obeležena tvojom pasivnošću, melanholijom. Bićeš uglavnom zabrinuta. Pojedini ovog znaka će nastaviti neke odnose koji se baziraju uglavnom na erotskoj privlačnosti. Slobodni mogu da uđu u neku romantičnu priču sa osobom koja je dosta zrelija ( čak i po godinama ) od njih. Budite obazrivi, jer ta osoba možda nije ono za šta se izdaje. U bračnim odnosima dolazi do sagledavanja još većih razlika oko kojih može doći do sukoba.

Posao

Saturn je vladar vašeg polja karijere, statusa, ciljeva i kako se kreće retrogradno u 8.kući donosi preispitivanja šta i kako treba raditi na poslovnom planu. Pitanja većeg priliva novca može biti aktuelnija, ali postojaće ometajući faktori više kroz povećane troškove koje imate, nego kroz posao koji trenutno obavljate. Bićete motivisani, ali energija će povremeno biti u padu. Mnogi od vas će pokušati da nađu dodatni posao. U suštini tražite načina kako da poboljšate kućni budžet. Savet zvezda je da ne ulazite tek tako u neke nove priče, već radite na postojećim obavezama. Skok za dalje ostavite za neka druga vremena. Frilenseri moraju da se bolje organizuju i da poštuju rokove.

Novac

Loš uticaj Saturna preko vašeg polja novca donosi povećane troškove i to iznenada. Inače priliv novca je konstantan, mada stoji nezadovoljstvo ovim poljem. Dugoročne ciljeve ostavite za neka druga vremena.

Zdravlje

U polju zdravlja ova nedelja nije loša, ali ipaka obratite pažnju na probleme sa grlom, plućima, virusnim infekcijama. Stariji predstavnici ovog znaka osetiće umor koji je više prouzrokovan stresom.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!