Blizanci nedeljni horoskop od 27.04. do 3.05.2015.

Od domaćih proizvoda treba da koriste što više povrća i voća indigo boje, na primer: patlidžan, grožđe, kupine, tamne trešnje.

Ljubav

Neki Blizanci će se usmeriti na izgradnji stabilnijeg odnosa, posebno ako su od skoro u vezi. Slobodni će imati potrebu da se što pre ostvare u ljubavi, ali će biti većim delom konfuzni jer izbor je zaista povelik. Ljubav je jedna od oblasti koje će biti pod lupom drugih ljudi. Ogovaranja su već u toku. Vaš je izbor kako ćete se poneti kada čujete neke priče. Bračni se suočavaju sa starim problemima. U porodičnim krugovima je takođe tenzija oko starih problema. Pojedini ovog znaka su u jeku borbe oko imovine.

Posao

Uglavnom ste opterećeni rokovima. Malo više sreće u ovom sektoru nego zalaganja. Imate dobre pozicije za uspeh ako se bavite ortačkim poslom. Poslovna budućnost je trenutno postavljena haotično. Bićete tokom sedmice pod presijom. Budite oprezni pri potezima sa novim saradnicima, posebno ako ste pripadnik prvog dekanata. Nezaposleni imaju više sreće. Moguć je konkretniji glas, možda potpisivanje ugovora o radu, pa i brzo zaposlenje tokom ove nedelje.

Novac

Moguće da odjedno imate velike rashode. Neko će doći da naplati dugove. Sa pozicijom vašeg vladara Merkura, Sunca, Marsa u 12.kući morate biti oprezni pri novčanim transakcijama. Neočekivani i potresni događaji u ovom sektoru mogu vas zadesiti tokom ovog perioda.

Zdravlje

Možete očekivati samo stare zdravstvene probleme. Nemojte olako shvatiti alarme koje vam šalje organizam. Krvni pritisak i problemi sa srcem mogu biti broj jedan na listi mogućih zdravstvenih problema.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!