Vaga nedeljni horoskop – Od 27. aprila do 3. maja 2015.

Vagama prijaju maslinovo ulje, piletina i teletina. Mango, japanska dunja, mandarina, žuta breskva, kajsija, dinja, jabuka, šargarepa, kao i svo drugo narandžasto voće, treba redovno da budu na Vaginoj trpezi.

Ljubav

Prijateljstva su tokom ove nedelje aktuelna. Sa nekim ljudima ćete zaokružiti priče i prekinuti odnose, dok ćete sa pojedinima uspostaviti sklad ili barem biti na dobrom putu skladnih relacija. Bićete rasejani, analiziraćete sve što vam se dešavalo i dešava na ovom planu. Bračni i ljubavni odnosi takođe imaju svoje loše momente tokom ove sedmice. Utorak i sreda mogu biti monotoni i depresivni dani na svim poljima za vas.

Posao

Na polju posla budite oprezni. Na prvi pogled deluje sve kako treba, ali je moguće da će vas neke situacije, a možda i kolege i saradnici ometati u napredovanju i radu. Bitno je da ne odustajete i da budete uporni. Od utorka do četvrka lošiji dani, dok sam kraj radne nedelje donosi smireniji tempo. Šanse za napredak će se neočeivano pojaviti na kraju sedmice. Nezaposleni i frilenseri imaju dobre vesti na kraju nedelje.

Novac

Pokušajte da nađete način da povećate prihode. Ovo je nedelja većih troškova. Bićete uznemireni.

Zdravlje

Zdravim načinom života i ishrane ćete uspeti da stabilizujete svoje zdravlje. Nedelja kada se mogu javiti nenadani simptomi koje ne smete zanemariti. Neophoodne su lekarske konsultacije.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!