Ovan nedeljni horoskop od 27.04. do 3.05.2015.

Zeleno i crveno povrće, spanać, zelje, kupus, rotkvice, cveklu treba uvesti u svakodnevnu ishranu jer sadrže gvožđe koje je, potencijalno anemičnom Ovnu, veoma potrebno.

Ljubav

Početak nedelje može biti početak neke zanosne ljubavne priče. Pojedini će se upustiti u neku ljubavnu priču koja se dešava nenadano i to na nekom kraćem putu. Ovnovi u braku mogu rizikovati tokom prva dva dana svoj bračni odnos. Na pedalj ste od toga da započnete flert. Jedna osoba koju viđate u svom okruženju vam se dopada. Oni koji su u dužoj vezi mogu planirati ozvaničenje iste ko matičara.

Mnoge okolnosti vam idu na ruku i vama se čini da trebate svoj život da usmerite ka zajedništvu. Nekada vam se čini da znate da iznenadite i sami sebe. Sredina nedelje je puna obaveza i završetaka istih. Ne uzimajte za obavezu sređivanje porodične papirologije – nećete imati sreće. Sreda i četvrtak mogu da vam donesu frustracije kroz sećanja ili pak podećanja nekih ljudi na prošle dane. Dobro je što vi samo gledate napred.

Vikend donosi oscilacije u sektoru ozbiljnih partnerstva. Nemojte od „muve praviti magarca“. Nepromišljene reakcije mogu biti pogubne, jer ste vi dovoljno tvrdoglavi i ne odstupate od svojih nauma. Unesite romantiku i otvorite se na pravi način. Ljutine su samo prolazna reakcija. Slobodni tokom ovih dana mogu privući nepouzdane i razmažene osobe.

Posao

Usmereni ste na sebe i na svoju stabilnost. Vladar polja posla se nalazi u polju novca i materijalnih vrednosti i tu je fokus vaše energije pregrupisavanja.Neće biti lako, posebno što imate osećaj da je potrebno da se izolujete od očiju svojih bližnjih ili čak prijatelja i na jedan miran i studiozan način napravite redosled i rapored svojih obevaza, posla, ali i mogućnosti.

Novac

U ovoj nedelji možete imati priliv novca kome se niste nadali. Moguće je da vam neko vrati dug ili da budete isplaćeni za dodatni posao. Preporuka je da povedete računa o troškovima i da pokušate da neki novac ostavite po strani.

Zdravlje

Loši planetarni aspekti utiču na zdravstvene probleme sredinom nedelje (sreda, četvrtak). Morate da uvedete nov režim ishrane i života. Probavni sistem je malo ugrožen. Povedite računa o ishrani.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!