Devica nedeljni horoskop – Od 27. aprila do 3. maja 2015.

Devica ne sme da uzima mnogo hrane odjednom, niti da pije žestoka alkoholna pića. Puno povrća je neophodno rođenima u ovom znaku.

Ljubav

Početak nedelje može doneti prelepe trenutke sa voljenim bićem. Moguć je kraći put ili izlet. Poklon koji i niste očekivali razgaliće vaše srce. Već drugog dana nedelje osećaj usamljenosti i nezadovoljstva može da obuzme pojedine predstavnike ovog znaka. Roditelji ovog znaka imaće puno obaveza oko deca. Nećete uspeti da se nosite sa prevelikim zahtevima koje imaju. Neke Device se neće obazirati na pažnju koju im poklanja partner, već će svu svoju enegiju da usmere ka poslu. Bračni nemaju interesovanja prema partneru. Jednoličnost je postal svakodnevica.

Posao

Polje posla se odvija nesmeteno. Moguće da ćete zapasti za oko nekim bitnim ljudima. Profesionalizam je na visokom nivou. Ovo je vreme kada možete graditi svoju reputaciju. Ovo je nedelja rezultate kojima ćete biti zadovoljni. Od utorka je period kada ćete svom svojom snagu krenuti napred u ovom sektoru.

Novac

Imaćete dovoljno novca na računu, ali ćete biti pod pritiskom porodice ili bliskih ljudi kada su neki troškovi u pitanju. Moguća je dodatna zaraada tokom ove sedmice.

Zdravlje

Početak nedelje ovaj sektor nije ugrožen. Ali kako se sedmica primiče svom kraju imamo totalno drugačiju energiju. Merkur će ući u znak Blizanca i krenuti vašim 10.poljem, dok će u isto vreme vladar polja bolesti da kvadrirati vaš znak i oponirati vašeg vladara ( Merkur ). Moguće je da se zdravlja pogoršava. Respiratorni organi, krvna slika, umor.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!