Ribe nedeljni horoskop – Od 27. aprila do 3. maja 2015.

Od voća Ribama prijaju grožđe, šljive, kajsije, breskve.

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

U ovoj sedmici će usamljeni imati dosta sreće. Pojedini mogu zapoćeti ljubavnu priču, dok će drugi uživati u flertu i lagano odlagati potpuno zadovoljstvo. Bračnima predstoji nedelja tenzije. Drugi problemi utiču na vaš odnos. Mnogi od vas su povređeni od strane partnera. Osećate se odbačnim što za neke Ribe i nije daleko od istine. Niko vas ni sa strane ne razume. Frustracije na ovom planu mogu se proširiti i u nekim drugim periodima.

Posao

Na poslovnom planu već duže vreme nešto zapinje. Imate osećaj da je planina na stala na vas koliko napora ulažete da sredite ovo polje. Nekima ide na ruku podrška autoriteta ili makar dobar pravni savet ako imate problema pravne prirode. Promene idu sporo i to vas nervira. Još uvek morate da budete u senci iako je sunce najavljeno. Kolegijalni odnosi zategnuti.

Novac

Novac će stizati, ali on namenski ide na određene strane (kredit, zaduženja, dug). Ipak, bitne stvari sređujete, pa u tom kontekstu možete biti zadovoljni.

Zdravlje

Sleduje vam dobro zdravlje, osim što može doći do pojava starih bolesti. Slušajte alarme organizma. Idite kod lekara. Moguće su i male nezgode.

[adsense_inserter id=”12324″]

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK

 

lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!