Ribe nedeljni horoskop – Od 27. aprila do 3. maja 2015.

Od voća Ribama prijaju grožđe, šljive, kajsije, breskve.

Ljubav

U ovoj sedmici će usamljeni imati dosta sreće. Pojedini mogu zapoćeti ljubavnu priču, dok će drugi uživati u flertu i lagano odlagati potpuno zadovoljstvo. Bračnima predstoji nedelja tenzije. Drugi problemi utiču na vaš odnos. Mnogi od vas su povređeni od strane partnera. Osećate se odbačnim što za neke Ribe i nije daleko od istine. Niko vas ni sa strane ne razume. Frustracije na ovom planu mogu se proširiti i u nekim drugim periodima.

Posao

Na poslovnom planu već duže vreme nešto zapinje. Imate osećaj da je planina na stala na vas koliko napora ulažete da sredite ovo polje. Nekima ide na ruku podrška autoriteta ili makar dobar pravni savet ako imate problema pravne prirode. Promene idu sporo i to vas nervira. Još uvek morate da budete u senci iako je sunce najavljeno. Kolegijalni odnosi zategnuti.

Novac

Novac će stizati, ali on namenski ide na određene strane (kredit, zaduženja, dug). Ipak, bitne stvari sređujete, pa u tom kontekstu možete biti zadovoljni.

Zdravlje

Sleduje vam dobro zdravlje, osim što može doći do pojava starih bolesti. Slušajte alarme organizma. Idite kod lekara. Moguće su i male nezgode.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!