Rak nedeljni horoskop – Od 27. aprila do 3. maja 2015.

Rakovima se preporučuje povrće i voće sa žutom ljuskom: paprika, krompir, bundeva, banana, ananas, kruška, grejp, limun.

Ljubav

Mnogi od vas će uživati u porodičnom okruženju. Ispričajte svoje priče, doživećete iskrenost i od ostalih članova porodice. U vezama, kako bračnim tako i onim drugim tokom ove sedmice može da vlada posesivnost i ljubomora. Nemojte da krivite samo drugu stranu. I vi sami ste doprineli celoj ovoj priči. Pokušajte da suzbijete vaš poriv za okrivljivanje partnera. Nedelja je stresna i za one koji su već neko vreme sami. Prošlost kao da je i dalje tik iz vas. Bavite se njome makar u mislima. Nečije reči mogu da izazovu jaku želju da se raspravite sa partnerom iz prošlosti.

Posao

Ova nedelja je malo mirnija na poslovnom planu. Za nečiji ukus čak i monotona. Pojedini će pak uživati u plodovima svog rada. Firme koje se bave marketingom i promocijama mogu imati uspešnu nedelju. Bićete viđeni i dobro prihvaćeni u nekim novim krugovima. Imate mogućnost da dokažete svoje poslovne sposobnosti. Nezaposleni mogu imati dobre upute i savete za budući posao, mada će morati još malo da sačekaju oko realizacije iste.

Novac

Finansije ne moraju predstavljati problem ukoliko budete vodili računa o troškovima i novčanim transakcijama.

Zdravlje

Dobar uticaj Jupitera tokom ove sedmice na ovom polju doneće dobro zdravlje. Mnogi će imati mogućnosti da reše nekadašnje zdravstene probleme kroz adekvatne lekarske savete tokom ove sedmice.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!