Jarac nedeljni horoskop – Od 27. aprila do 3. maja 2015.

Jarac je koščate građe i obično nema problema sa kilogramima, ipak trebalo bi da, zbog holesterola, jede hranu siromašnu masnoćama.

Ljubav

Ponovo vam se vraćaju pesimistički stavovi kada je ljubav u pitanju. Uhvatila vas je blaža depresija koja oscilira tokom ove sedmice. Oni bračni pak provode lepe momente u zajednici. Pazite se ogovaranja i mešanja sa strane. Slobodni mogu da započnu vezu tokom ove sedmice. Moguće da će imati osećaj das u požurili u toj priči. Lepa druženja sa prijateljima koje niste videli izvesno vreme u orvoj polovini nedelje.

Posao

Venera i Merkur su još uvek na zamenjenim mestima I tako održavaju pozitivan stav i dobre mogućnosti na poslovnom planu. Rezultati su tu. Možete uživati u plodovima rada, a ako ste od onih radoholika koji ne znaju da stanu onda ćete biti I dalje više nego produktivni. Mogući sukobi sa autoritetima na poslu. Kolegijalne relaciju su dobre tokom ove sedmice. Nezaposleni imaju šansu da se zaposle ili makar da čuju prave informacije.

Novac

Pažljivo rukujte sa novcem. Biće ga, ali rashodi mogu postati nekontrolisani. Neki će morati da traže dodatne prilive. Možda ćete razmišljati o kreditu ili ćete već sakupljati dokumentaciju za isti.

Zdravlje

Ne smete zanemarivati terapiju, ako ste već na njoj. Može doći do komplikacija koje možete izbeći. Problemi sa stomakom, unutrašnjim organima i sa disajnim putevima.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!