Vodolija nedeljni horoskop – Od 27. aprila do 3. maja 2015.

Iako ne postoje ograničenja u pogledu ishrane, osim onih koje sama sebi nametne, ovaj znak treba da jede sveže i kuvano povrće i voće plave boje − patlidžan, šljive, grožđe, kupine.

Ljubav

Uglavnom je prisutno nezadovoljstvo na ovom planu. Ipak, partnerovo ponašanje vam pomaže da neke stvari promenite iznutra. Sva unutrašnja kolebanja, pitanja koja se odnose na vaš emotivni i zajednički život dolaze na svetlost i vi iz ovog perioda odlazite promenjeni i svoji. Neki neće sebi oprostiti odluke iz prošlosti. Slobodnima se ukazuje lepa prilika za vezu. Nećete gledati toliko emotivnu stranu potencijalnog odnosa. Biće vam bitno samo da se pokrenete na ovom planu.

Posao

Na poslovnom planu nećete moći da delate sve po planu, ali će karijera ići uzlaznim tokom. Neku dokumentaciju ćete sređivati. Pomoć prijatelja ili bliskog kolege biće od vitalnog značaja za vas tokom ovog perioda. Mnogi od vas će biti stegnuti određenim rokovima. U svakom slučaju biće napeto ali ste vi rešeni da dosepte do određenog cilja.

Novac

Ova oblast se poboljšava. Osetićete zadovoljstvo. Konačno i vama da se nasmeše zvezde. Biće nekih troškova, ali mnogo manje nego što ste čak i vi očekivali.

Zdravlje

Način vašeg života mnogo utiče na celokupno stanje organizma. Probavni sistem je malo ugrožen. Stres dosta utiče i na krvni pritisak. Moguća je i glavobolja.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!