Lav nedeljni horoskop – Od 27. aprila do 3. maja 2015.

Hlorofil je ono što je Lavu neophodno, pa je zato potrebno da u ishrani koristi što veće količine zelenog povrća: kelja, kupusa, cikorija.

Ljubav

Ova sedmica započinje negativnim osećanjima. Ipak, tokom ove nedelje vi imate velike šanse da sredite odnos sa svojom voljenom osobom, bilo da ste u braku ili u dužoj vezi. Ponovo ćete jedno drugo privući, zapaliće se iskrice ljubavi, oživeće stara vatra. Slobodni mogu biti privučeni interesantnom osobom sa kojom već izvesno vreme razmenjuju poglede, možda i po neku reč.

Posao

Mars je smešten u vaše 10.polje i postavlja vam važne ciljeve, energiju koja gura napred na planu karijere. Ipak, ne treba zaboraviti da Mars kvadrira vaš znak, pa se osećate tvrdoglavi, burno reagujete na tuđe sugestije i reči (pored Marsa je Sunce i Merkur). Možete imati loše odnose sa šefovima, nadređenima ili u blažoj varijanti da se osećate da vas ne shvataju. Pokušajte da realno sagledate svoj udeo u posao i da ne primate previše k srcu kritike koje su upućene na vašu adresu. Kanališite negatvine misli i gledajte sve ovo na pozitivan način. Ovo je neka vrsta opomene za sve što dolazi kasnije. Nezaposleni imaju prilike da razgovaraju sa bitnim ljudima, ljudima od statusa.

Novac

Polje novca nije loše postavljeno. Finansije će pristizati. Moguće je da ćete imati potrebu da potrošite neki novac više na luksuz i zadovoljstvo.

Zdravlje

Generalno nije loša nedelja na ovom planu. Mogući su problemi sa srcem, hipertenzijom. Vodite računa o ishrani.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!