Strelac nedeljni horoskop – Od 27. aprila do 3. maja 2015.

Bezbrižni Strelac može lako da pati od viška kilograma ukoliko ne obuzda dobar apetit, a goji se uglavnom u predelu bedara i bokova.

Ljubav

U toku ove nedelje bračna pitanja će biti reševana. Porodična situacija nije već izvesno vreme idilična, ali se ove sedmice partner pokazuje kao dostojan vaše ljubavi. Biće uz vas tokom bitnih momenata. Osetićete se zaštićenom i u pravom smislu te reči u bračnom odnosu. Oni koji su u dužoj vezi, osetiće se maltene slično. Slobodnima interesantni moment, ali ništa posebno. Mnogi su još uvek u potrazi za pravom osobom.

Posao

Pojedini će biti u nekoj konfuziji i blagom haosu. Negatvni osećaji će biti prisutni na ovom sektoru. Realno jeste rasulo, ali je ovo vreme rešavanja starih pitanja. Vreme kada ćete se naći u situaciju da morate da birate kojoj strani da se prilagodite ili pak da krenete u nešto novo (što trenutno nije preporučljivo). Zadovoljstvo će izostati, mada generalno ćete imati čemu da se radujete u ovom sektoru.

Novac

Finansije se poboljšavaju. Mnogi će se suočiti sa starim dugovima što ni malo nije prijatno. Na neki način partner ili porodično okruženje snosi zajedničku krivicu.

Zdravlje

Zdravlje je postavljeno dobro tokom ove sedmice. U tome dosta pomaže lep aspekt vašeg vladara Jupitera u odnosu na sam znak Strelca. Jedino obratite pažnju u saobraćaju. Moguće su nezgode.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!