DEVICA – Mesečni horoskop za JUL 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku DEVICA, evo šta vas očekuje u JULU 2016.

Ljubav:

Od odličnih pozicija sa kojih krećete početkom jula meseca kada su emotivne veze I brakovi u pitanju, doći ćete do momenata kada postoji velika nesigurnost u nastavak vašeg odnosa. U vašu vezu se vrlo brzo mogu uvući sumnja, ljubomora, a moguće je da nešto od toga I neće biti neopravdano. Odjednom ćete I vi I partner postati opterećeni nekim čudnim I nejasnim situacijama koje će se javljati potpuno neočekivano I jako destabilizovati vašu vezu. Sada se možete međusobno optuživati I svaljivati jedno na drugo krivicu zbog stanja u vašem odnosu. U ovakvim momentima, kada ćet epovremeno osećati da gubite tlo pod nogama, najbolje je ne povlačiti nikakve ishitrene poteze. Pokušajte da dobro razmislite o svemu I dozvolite situaciji da se slegne I smiri. U suštini, moguće je da je ovo samo jedna vrsta ispita za vašu vezu, koja treba da pokaže da li ste dovoljno posvećeni I spremni na kompromis I prilagođavanje.

Ukoliko ste slobodni, sem provoda I zabave (kojih će biti zaista u velikoj meri), teško je da ćete uspeti da pronađete “onu neku pravu” osobu. A možda I nećete biti zainteresovani za to. Neki od vas će obnoviti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, I to u drugom delu jula. Moguće je da dođe do nekih zaista vatrenih susreta, ali koliko će ovo što se dešava između vas dvoje biti trajno, to je već pitanje…

Posao:

Period zastoja I sporosti u dešavanjima koji je započeo u poslednjoj dekadi prethodnog meseca, sada se nastavlja. Međutim, sada kao da se postavljaju stresnije I komplikovanije situacije, koje će, na svu sreću, biti dosta kratkog daha. Ono što će biti njihova posledica jeste da ćete povremeno biti dosta iscrpljeni u pokušajima da sve dovedete u red. Budite sigurni da ćete imati veliki broj poslovnih obaveza, I onih iz prethodnog perioda, ali I novih pa će vam biti potrebna sva vaša organizovanost da biste iz svega ovoga I isplivali. Komunikacija sa saradnicima biće nešto lakša nego inače, ali ćete svejedno dolaziti teško do konkretnijih dogovora.

Verovatno će se neke konačne realizacije prolongirati tek za avgust. U finansijskom segmentu nećete proći loše, ali je problem što ćete biti okupirani većim troškovima, što vezanim za poslovanje, što vezanim za dom I vas lično, pa će saldo na kraju meseca otprilike biti na pozitivnoj nuli. Ono što je izuzetno pozitivno jested a neke saradnje sada možete obnoviti.

Zdravlje:

Do polovine meseca još uvek ćete biti pod jednim teškim uticajem, sa manjkom energije I sa povećanim problemima kod hroničnih bolesnika, ali nakon toga situacija kreće na bolje. Pošto vladar polja zdravlja I dalje ide retrogradnim hodom, ipak nema mesta opuštanju – vodite I na dalje računa o sebi!

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!