Nedeljni horoskop – Od 25. do 31. januara 2016.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 25. do 31. januara 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Horoskop za znak ovan

Hladno napolju, pa se jedva čeka da se stigne kući I pojede nešto toplo. A vas uhvatila “glad” za pomalo teškim, ali doooobrim obrocima, onim od kojih se posle tako slatko dremka u fotelji ili kunja na kauču. Još ako se veče začini nekom toplom čokoladom ili kuvanim vinom – vašoj sreći nema kraja.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, verovatno ćete u nekom trenutku ove sedmice pomisliti – brate mili, šta se ovo dešava? Vi raspoloženi kao nikad za ljubav, prilika koliko god hoćeš, svi se nešto motaju oko vas, muvaju, flertuju – ali sve ostane samo na tome I ni makac dalje. Kao da vam se ne da nikako da nešto konkretnije uradite, da onog ko vam se zaista dopada opčinite I osvojite. Kao nešto pričate, kao nešto se gledate, kao u kontaktu ste – ali da se situacija pokrene – jok.

Ne mogu da grešim dušu, ako hoćete samo seks, samo neobavezno – toga već možete imati koliko god vam volja. Pitanje je samo da li to želite….oni koji su “za” – pravac u osvajanja ovog tipa. Niko vam neće odoleti. Ovnovi koji su u partnerskim vezama su čas fenomenalno, čas očima ne mogu da vide jedno drugo. Još ako malo inata I tvrdoglavosti umešate u vašu priču – eto vama podloge za dodatne sukobe. I kod vas važi – pravac u spavaću sobu I rešite probleme.

Posao

Venera, vladarka posla I novca u znaku je Jarca. Koliko god bi vi da žurite, sve vam poručuje – polako, uspori, idi korak po korak. A od tog “korak po korak” vam je već muka. E, sad – kako ja vama da objasnim da brzina zaista sada ne može da vam donese ništa? I pored sve dramatike, kojoj ste povremeno skloni, I teatralnih ispada sa kolegama I šefovima, pokušajte malo da se priberete I razmislite. Nije još mnogo ostalo do završetka nekih stvari koje vas “bodu u mozak”. Ne kvarite sada, kada ste pri kraju, nadomak rešenja.

Novac

Oni koji postupaju mudro I razborito, iskoristiće prilike koje im se tokom ove sedmice nude za zaradu. Šanse idu I preko prijatelja, ali jedino ako se prilagodite uslovima I načinu rada druge strane. Zanemarite to što mislite da ste vi najpametniji I prihvatite. Opet ponavljam – redukujte troškove!

Zdravlje

Dosta solidna zdravstvena slika. Možda malo problema sa kičmom ili glavom. Pojedinima glavobolje, verovatno od sinusa.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!