BIK – nedeljni horoskop od 01. do 07.02.2016.

E, sada – nije toliko problem vaša ishrana ovih dana, jer se vidi da pokušavate da dovedete sebe u red – više jedete voće, povrće, salate i posnije meso…problem je u tome što ste neaktivni, dragi moji. Ništa vama ne vredi što sve jedete zalogajčiće, kada sedite i ne pomerate se sa mesta. Hajd sad, pravac na rekreaciju!

Ljubav

Vaša vladarka Venera u znaku Jarca u konjukciji sa Plutonom i kvadratu sa Uranom delovaće dvostruko na Bikove ove sedmice. Kod pojedinih emotivnih odnosa postoji velika verovatnoća da dođe do problema koji će možda biti nepremostivi. Neki odnosi sada mogu biti završeni, ali samo oni kojima je istekao rok trajanja i koji više nemaju smisla. One veze koje su vredne očuvanja uspeće da prebrode ove nezgodne trenutke koji se mogu manifestovati kroz ljubomoru, kroz otkrivanje nekih nezgodnih tajni. Držimo vam palčeve da budete u ovoj drugoj grupi.

Oni koji su sami doživeće ekstatične trenutke i veliki seksualni zanos. No, bojim se da je malo verovatno da ćete ova osoba i vi moći na duži rok da ostanete zajedno. Čini mi se da su sada predodređene samo neke avanture, kao jedna moćna adrenalinska inekcija koja vas diže, ali koja ne donosi „onog pravog“ u vaš život. Na prave stvari još morate čekati.

Posao

Čas ste hladni kao boza, čas se nervirate, hoćete iz kože da iskočite. Naravno, ovakvo vaše bajno raspoloženje posledica je stanja u poslovnom segmentu. Promene nastupaju sporo, mnogo sporije nego što ste očekivali. Ljudi sa kojima radite i od kojih zavisite čas vas podržavaju, a čas napadaju pa povremeno ne znate ko je na vašoj strani a ko ne. Sa šefovima imate jednog dana dobar odnos, da bi već sutra dolazilo do fundamentalnih razmimoilaženja po nekim osnovnim pitanjima. I pored ovog nedefinisanog i promenljivog stanja – vi i dalje uspevate da napravite dobre dogovore i privučete nove klijente.

Novac

Privatni poslovi vam donose novac. Možete i sa prijateljima napraviti neki dogovor koji vam donosi manje sume novca. Nije bajna situacija, ali uspevate da plivate nekako. Ne upuštajte se u rizična ulaganja, jer je moguće da ćete proći dosta loše. Ili uz mnogo nerviranja biti na minimalnom dobitku.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa sinusima, krajnicima. Kod starijih mogućnost peska ili kamena. Takođe i bolovi u vratu i ramenom pojasu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!