LAV – nedeljni horoskop od 01. do 07.02.2016.

Pošto vam je nešto slabiji imunitet, potrebno je da tokom ove nedelje voće i povrće bude u velikoj meri zastupljeno na vašoj trpezi. Limun i pomorandže makar. I to obavezno. Pošto naravno nećete živeti samo od ovoga, bacite se i na ribu na primer. Jeste mesožder, ali sada vam baš i neće leći lako na želudac neka teška jela.

Ljubav

Onima u bračnim relacijama nastavlja se period problema sa ukućanima i suprugom. Očigledno je da su neki problemi duboko ukorenjeni i da ih ne možete tek tako rešiti. U ovakvom tipu rasprava nema pobednika ako obe strane ostanu čvrsto pri svom stanovištu. Iskoristite ovu nedelju kada imate dovoljno i strpljenja, ali i pravi podsticaj i završite sa ovom tematikom. Duži emotivni odnosi funkcionišu dobro, ali ako ste tek od skora u ljubavi sa nekim, ova veza na samom svom početku može pretrpeti potres. Moguće je da ste se brzo ohladili, pa sada pokušavate da pronađete način da osobi koja je sa vama date do znanja da bi možda bilo bolje da se odvojite. Razmislite još jednom pre nego što donesete konačnu odluku.

Ukoliko ste jedan od usamljenih pripadnika ovog znaka, sve više razmišljate o nekome ko je već izvesno vreme u vašoj blizini. Još uvek niste sigurni da li je to samo seksualna žudnja ili ste istinski zainteresovani.

Posao

Uspevate da se uklopite u ono što se traži od vas u poslovnom segmentu. Imate strpljenja sa saradnicima koji su duže vreme pored vas, ali u isto vreme i dovoljno inicijative da tražite nova tržišta ili potencijalne klijente. Kolegijalni odnosi mogu povremeno u toku ove nedelje biti mesto sukobljavanja mišljenja. Malo ste nervozniji nego inače, pa ne dozvolite da lako budete isprovocirani. Ako je potrebno da donesete neku važniju odluku, sačekajte drugi deo nedelje. Neke stvari će biti jasnije, a vi mirniji i prisebniji.

Novac

Postoji šansa da kroz jedan dogovor ostvarite značajniju finansijsku dobit, ali je ovaj posao povezan sa izvesnom vrstom rizika. Pokušajte da realno sagledate sve segmente pre nego što se upustite u ovu matematiku. Troškovi se povećavaju iz dana u dan. Budite umereni.

Zdravlje

Mogućnosti za prehlade praćene temperaturom. Starija populacija neka koristi propisanu terapiju. Mogućnost variranja pritiska.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!