VODOLIJA – nedeljni horoskop od 01. do 07.02.2016.

Zbog prisustva Sunca u vašem znaku, ješćete više nego inače. I to najviše meso. Izgleda mi da nijedan obrok neće moći da prođe bez njega, ili bez makar mesnih prerađevina. Ako se pređete, pa pojedete i neku salatu uz to, svaka vam čast. Uglavnom, potpuno ćete se nezdravo hraniti u ovom periodu.

Ljubav

Suviše je planeta u vašem polju tajni da bi baš mogli da budete u potpunosti otporni na mogućnosti nekih dopisivanja, nekih flertovanja i švrljanja. Naravno, sve da niko ne vidi i niko ne zna. I slobodnim i zauzetim Vodolijama je ovo aktuelno, ali ovi drugi mogu plivanjem u „mutnim vodama“ ugroziti svoje emotivne odnose. Koliko god da je privlačno to što vas vuče da malo okušate zabranjeno voće, budite na oprezu – pogrešno izgovorena reč ili drugačije ponašanje može kod partnera probuditi sumnju, a to je već početak problema. Ako voljena osoba bude krenula da istražuje dublje (a i to se može dogoditi) evo svađe u najavi. Pa vi sada vidite šta ćete i kako ćete.

Što se onih slobodnih tiče, njihova varijanta tajnih veza aktuelna je u smislu da se mogu zakačiti za nekoga ko nije slobodan, ali bi moglo da označi i da jednostavno još uvek ne žele da svoju započetu vezu iznesu u javnost. Ako niste od onih koji nešto kriju, sigurno je da imate simpatije prema jednoj osobi, samo birate pravi trenutak kada ćete se aktivirati.

Posao

Vaš znak je pod kvadratom Marsa iz polja karijere, pozicije, nadređenih, čak će ta ista planeta praviti i neke neudobne aspekte na Sunce koje tranzitira kod vas. Generalno, ovo su problemi sa šefovima, pa se sa istima nemojte tvrdoglaviti i ubeđivati, jer je malo verovatno da ćete moći da dokažete svoje. Impulsivnost vam ni u drugim slučajevima ne ide na ruku, a ono što jeste na vašoj strani je strpljenje. Svemu što radite prilazite odgovorno, postavite se na pravi način prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt i možete ostvariti mnogo više od onoga što ste i zamislili.

Novac

Možete zaraditi novac preko kraćih poslovnih putovanja, ali i preko povremenih, dodatnih poslova. Doduše, sve ovo je skopčano sa kratkim rokovima, pa ćete biti u ubrzanju i napeti, ali može vam se itekako isplatiti. Napravili ste dobar plan otplate nekog duga i držite se ugovorenog.

Zdravlje

Saturn vas podržava u zdravstvenom smislu, dajući vam izdržljivost i nešto jači imunitet. Ipak, niste od čelika, vodite računa o sebi.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!