VAGA – nedeljni horoskop od 01. do 07.02.2016.

Pravite se fini i kao uzdržavate se, jedete zalogajčić po zalogajčić….a oči vam gladne. Da, trude se naše drage Vage da svoju fenomenalnu liniju održavaju baš onako kako treba. Koliko ćete izdržati, to je već pitanje. Čini mi se samo da, kad vas niko ne vidi, krišom rondate po frižideru… tražeći omiljene poslastice.

Ljubav

Drage Vage u brakovima i dužim emotivnim vezama – za vas je tokom ove sedmice neophodan oprez. Odnos sa partnerom može često biti na ivici pucanja, a nemojte biti iznenađeni ako padnu i neke optužbe obojene ljubomorom i sumnjom. Doduše, da se ne lažemo, vi ste u prilično avanturističkom raspoloženju ovih dana, ali možete se zadržati i na bezazlenom flertu, ne mora značiti da ćete odraditi bilo šta „konkretnije“. Ako vam pak to „konkretnije“ padne na pamet, budite pažljive jer aspekti nisu na vašoj strani što se tajnosti tiče. Ono što se želi sakriti može izaći na videlo.

Kod slobodnih je nešto bolja situacija – vi ste zapeli za oko mnogima i sa zadovoljstvom posmatrate kako se par osoba trudi pokušavajući da vas osvoji. Neke fatalne priče mogu otpočeti tokom ovog perioda, a moguće je da će sa potencijalnim partnerom postojati i razlika u godinama. Ne zaboravite da je ovo vreme karmičkih dešavanja, pa je sigurno da će sudbina i ovaj put umešati svoje prste u celu priču.

Posao

Vi se dosta odgovorno i posvećeno postavljate prema obavezama u poslovnom sektoru, ali na žalost, saradnici i oni sa kojima najbliže sarađujete ne funkcionišu na isti način. Očekujte povremene napete momente. Neko vam može ponuditi poslovni angažman, šansu koja bi na neki način iz korena promenila vaše usmerenje u poslu. Pojedinim Vagama je potrebno više samostalnosti, pa će pokušavati da preuzmu vodeću ulogu u timu u kojem rade, ili će pak pokušavati da se više angažuju u privatnom sektoru.

Novac

Nemate razloga za zabrinutost u domenu finansija. Nemojte se baviti nekim rizičnim ulaganjima, jer postoji mogućnost gubitaka, a čak i da zaradite neki dinar, to će biti skopčano sa velikim nerviranjem i stresom. Stižu kamate na neko dugovanje od ranije, koje ćete takođe morati da otplatite.

Zdravlje

Mogućnosti problema sa bešikom, mokraćnim kanalima. Aktuelne će biti i migrenozne ili predmenstrualne glavobolje.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!