DEVICA – nedeljni horoskop od 01. do 07.02.2016.

Više mleka i mlečnih proizvoda tokom ove sedmice. Potrebni su vam, zbog kalcijuma i zbog kostiju. Takođe, za jačanje krvne slike (nešto ste mi ubledeli, dragi moji) potrebni su vam spanać, zelena salata, što više povrća, voća i crvenog mesa. Ne slatkiši, šta će vam prazne kalorije, ionako muku mučite sa salčićima na stomaku.

Ljubav

Sve nekako dolazi u ravnotežu i sklad tokom ove sedmice između vas i voljene osobe. Oboje ste okrenuti jedno drugom, ali i zajedničkim planovima i nekim pitanjima vezanim za vašu budućnost. Pojedini parovi mogu odlučiti da se upuste u avanturu zvanu zajednički život. Saturn u polju doma i porodice daje Devicama mogućnost da urede svoje porodične odnose, i naprave stabilan temelj za dalje.

Slobodni pripadnici ovog znaka će biti u pokretu. Vaše polje ljubavi i zabave je aktivirano i najviše vremena ćete provoditi u društvenim aktivnostima i biti okruženi prijateljima. Ovo je odlična pozornica za dešavanja sa suprotnim polom, jer lako plenite pažnju i primećeni ste od strane pripadnika suprotnog pola. Velika strast vas može uvući u jednu priču koja na samom svom početku izgleda fatalno i vatreno. Postoji mogućnosti da je ovo nešto što bi za vas lično bilo trajno i vredno.

Posao

Možda napredujete sporije nego što biste želeli, ali ovo je period kada je takav tempo neophodan. Ni temelj kuće se ne pravi preko noći, tako da ni vi nemojte očekivati da na brzinu izgradite nešto što bi bilo solidno. Dolazite u kontakt sa ozbiljnim ljudima, jakim „igračima“, što će vam otvoriti vrata nekih ozbiljnijih poslova. Na dnevni red će u drugom delu nedelje doći neke promene koje vam možda ne odgovaraju. Budite spremni da se prilagodite, iako će vam to na samom početku nešto teže pasti.

Novac

Oni koji sarađuju sa strancima, mogu očekivati jače prilive iz tog segmenta. Generalno, vaša finansijska situacija nije loša, a može i dodatno biti popravljena nekim jednokratnim poslovima. Možda sve ovo nije dovoljno da pokrije u potpunosti vaša zaduženja i kredite, ali budite strpljivi. I to će doći na dnevni red.

Zdravlje

Sredinom sedmice moguća jača prehlada sa temperaturom. Generalno – zdravstveno stanje nije loše.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!