RIBE – nedeljni horoskop od 01. do 07.02.2016.

Brzo se lepi za vas, teško skidate. A čini vam se da šta god da pojedete, vaga odmah pokaže razliku. Pitate li se možda zbog čega je to tako? Možete pokušavati sa dijetama, jesti zdravo i voditi računa o svakom zalogaju, ali suština je da se nervirate a ne krećete se dovoljno. Samo je rekreacija spas.

Ljubav

Pošto ste vi u ovom periodu više okrenuti nekim svojim ličnim interesima, partner će povremeno morati da vas podseti na sebe. Nije da vi ne želite da ga vidite, ali jednostavno – toliko toga morate uraditi, a nadate se da će voljena osoba imati razumevanja. Da se ne lažemo, ima razumevanje veliko kao kuća, ali što je mnogo, mnogo je. Drago vam biće krenuće da tokom ove nedelje inicira susrete sa vama, ne prihvatajući vaše standardno – evo, samo da završim još ovo, pa ćemo posle… I bilo je vreme da se malo uvede red u vaš emotivni život.

Onima u bračnim odnosima, supružnici će nametnuti neka praktična pitanja i na taj način vas ponovo „prizemljiti“ (makar za kratko vreme) u okvir porodice kojoj pripadate. Ako ste sami, baš vam i nije lako. Tako se vi viđate sa nekim, dopisujete, ali sve dobijate na kašičicu. Ono pravo, onaj početak kako biste vi voleli, nikako da se dogodi. Ne padajte u očajanje, evo sad će, samo što nije…

Posao

Da, da, znam da imate mnogo posla. I znam da vam je teško. I znam da niste adekvatno nagrađeni za sve to. Sve je to vidljivo i iz aviona. Ali, ne možete reći da vam je loše, ako realno sagledate situaciju. A biće i bolje, samo treba nastaviti ovim tempom. Idu vama i neki bolje plaćeni poslovi, i neki dogovori koji će vas „vezati“ na duži rok, čak i pokretanje nekih priča sa inostranstvom. Pojedine Ribe mogu čak dobiti i naznaku za promenu pozicije ili unapređenje. Na sve ovo – prijatelji vam izlaze u susret kroz razne usluge ili kroz povezivanje sa ljudima koji vam poslovno mogu biti od koristi.

Novac

Uopšte nije loša nedelja za finansije. Naprotiv. Sve vas gura ka parama. Doduše, ako očekujete da će vas zatrpati džakovi novca – od tog posla ništa. Malo po malo, pa se nakupi. Nešto od redovnog posla, nešto od dodatnog, ali para ima. Bacite se na sređivanje svojih zaostalih obaveza.

Zdravlje

Stomak je standardno u poslednje vreme problem kod vas. Pored ovoga, možete imati problema sa infekcijama urogenitalnog trakta. Starijim pripadnicima znaka problemi sa šuljevima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!