STRELAC – nedeljni horoskop od 01. do 07.02.2016.

Sve po redu za vas. Prvo predjelo, čisto da se nešto čalabrcne dok se čeka ona prava klopa. Pa onda supa, neko mesance sa kilo sosa odgore, salata eto čisto da se ne kaže da se ne hranite zdravo…i na kraju naravno, poveće parče čokoladnog kolača. Gde li vam to sve stane, to verovatno samo vi znate.

Ljubav

I sami ste primetili da ste u svojoj emotivnoj ili bračnoj vezi postali teški i da opterećujete partnera nekim konstantnim primedbama i zamerkama. Za ovo tražite uzrok na pogrešnim stranama, pokušavajući da prebacite loptu na voljenu osobu. Partner pokušava da nađe način da vam se približi i da vaš odnos vrati u mirne vode. Za tako nešto je ova sedmica pogodna jer je i vama više dosta natezanja i loših situacija između vas dvoje. Ako se iole potrudite, sada možete srediti situaciju, a ja verujem da hoćete. Pojedini već duže vreme razmišljaju da bi trebali da naprave neki ozbiljniji korak u svojoj vezi. Moguće je da ćete razgovarati sa partnerom oko budućnosti.

Slobodnim pripadnicima ovog znaka se već duže vreme dopada jedna osoba, ali vi lično ne vučete nikakve konkretnije poteze. Moguće je da je čak i komunikacija između vas dvoje nestabilna ili u potpunosti prekinuta. Druga strana će se ovih dana aktivirati i ponovo pokrenuti priču između vas dvoje. Susret u drugom delu nedelje.

Posao

Nemojte smetnuti sa uma da su i Merkur (mogućnost dogovora) i Venera (novac, srećne okolnosti) u polju koje se vezuje za posao. Očigledno je da je sve na vašoj strani, vaše je samo da prevaziđete svoju povremenu neodlučnost i nesigurnost koju vam donosi Mars u polju podsvesti, da prepoznate svoje prilike i da se hrabro aktivirate. Nemojte dozvoliti da vam neke šanse koje vam mogu doneti mnogo toga dobrog, promaknu. Tražite saradnike i van zemlje, sada se dogovori mogu pokrenuti i u ovom segmentu.

Novac

Imate odlične mogućnosti da ostvarite dobre finansijske rezultate tokom ove nedelje. U zavisnosti od toga koliko ste spremni da rizikujete svoja novčana sredstva naravno. Neko će uložiti i dobro profitirati, dok se neki drugi pripadnici znaka neće snaći u ovakvim „kombinacijama“. Želim vam sreću.

Zdravlje

Čuvajte se povreda koje mogu nastati iz brzine ili iz neopreznosti. Budite obazrivi i sabrani u saobraćaju. Lakše prehlade praćene temperaturom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!