ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 01. do 07.02.2016.

Baš ste lepo bili krenuli na rekreaciju… a onda ste zaključili da je suviše hladno i da vam se ne izlazi iz kuće. Umesto toga, seli ste i pojeli sve od zaliha. Pa ste trknuli u prodavnicu, čisto da dopunite. Pa ste pojeli i to. Mislim – jasno vam je. Prejedate se, a to je sve posledica emotivnog disbalansa…

Ljubav

Pa… definitivno je da emotivni partner i vi ni ove nedelje niste na istim talasnim dužinama. Naročito će biti bračni odnosi u problemu, gde će se sve ovo manifestovati na kvadrat, a vi i drago vam biće bolje da zaobilazite jedno drugo u širokom luku. U emotivnim vezama će ovo biti donekle olakšano (ne morate da se gledate po ceo dan) a i tu napetost će lakše biti izbaciti u povremenim susretima i kroz strast. Neće vam biti prvi put da se mirite u krevetu, zar ne? Usamljene Škorpije i nisu u pravom smislu usamljene.

Okruženi ste ljudima koji su vam dragi i sa kojima imate odličnu komunikaciju. U vašem krugu poznanika nalazi se i osoba koju želite da osvojite i to ove sedmice i možete učiniti. Momenat, varnica koja će se u trenutku dogoditi može spojiti vas i onog ko vam se dopada. Dugo ste čekali da dobijete neku naznaku da druga strana oseća isto što i vi i sada vas strast u potpunosti može obuzeti. Uživajte, načekali ste se.

Posao

U periodu ste kada vam je povremeno teško da sakrijete ono što osećate, pa je malo verovatno da ćete moći da se uzdržite kada nastupe neke situacije između vas i nadređene osobe. Uopšte se ne slažete sa onim što pokušava da vam se nametne i nećete se libiti da to i kažete. Spustite malo loptu jer nemate razloga da dodatno destabilizujete svoj odnos sa šefovima. Umesto toga, bacite se na dogovore sa saradnicima koji vam ove nedelje idu kao podmazani. Vaši planovi se odvijaju onim tempom koji vam odgovara.

Novac

Novac od redovnih poslova prikazan je kao stabilan u ovoj sedmici, ali pred Škorpijama se otvara i mogućnost dodatne zarade i povremenih angažmana. Dosta novca će se sliti u vaše džepove, ali budite sigurni da ćete se pošteno naraditi. Ide vam jedna neplanirana obaveza koju morate izmiriti.

Zdravlje

Ako ste pod stresom (a sigurna sam da jeste) pokušajte da nađete izduvni ventil kroz jaču fizičku aktivnost. Ukoliko to niste u mogućnosti pokušajte sa nekim čajevima za smirenje – najbolje matičnjakom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!