RAK – nedeljni horoskop od 01. do 07.02.2016.

I sami znate – kada se čovek troši, on mora da jede više. A vi mi se ovih dana baš trošite…doduše, nije samo na poslu, nego i u spavaćoj sobi, ali i to je rad, zar ne? E, pa pošto morate da nadoknadite energiju, vi navalite na meso – na neke roštilje, na neke mesne mućkalice, na neke sosove…ako uz ovo promakne i po neka salata, odlično.

Ljubav

Rakovima u ovom segmentu i dalje vladaju strasti. Mars u tranzitu kroz vaše polje ljubavi doneo je veliku energiju koju prosto morate potrošiti. Ako ste u emotivnom odnosu ili braku uživajte, zaboravite na svađe i svakodnevne probleme i okrenite se voljenoj osobi. Vikend će neke ozbiljne teme izneti pred vas dvoje. Ne, nije ništa strašno, nemate razloga da brinete. Samo ćete pričati o zajedničkoj budućnosti, možda planirati neko manje renoviranje stana, razgovarati o potomstvu. Nekima se može probuditi i materinski instinkt, pa će želeti da svoju porodicu prošire.

Sve u svemu – dosta solidno vreme pred vama. Ako ste sami, verovatno razmišljate o tome da pravih prilika nema na vidiku. Pojavljuju se osobe sa kojima imate razliku u godinama ili koje nisu emotivno slobodne. Svesni ste i sami da sa njima možete ostvariti samo avanturu. Neki će ipak rešiti da sačekaju, ali pojedini Rakovi će se prepustiti uživanju.

Posao

Šansa za novi posao nezaposlenim Rakovima. Moguće je da će vas prijatelj obavestiti o otvorenom radnom mestu u firmi u kojoj radi. Generalno – poslovni segment je pripadnicima ovog znaka trenutno dosta stabilan. Nadređeni vas možda mogu donekle kočiti u vašim zamislima, pa će neke planove biti komplikovano ostvariti. Doduše, pošto ste u ovoj nedelji prilagodljivi, uspećete da uklopite ono što želite sa onim što je neophodno (bar po rečima šefa). Ostvarujete kontakt sa jačim saradnikom iz inostranstva.

Novac

Novac od ugovora i ostvarenih saradnji, odradjenih poslova iz prethodnog perioda. Možete odraditi i par poslova sa strane, u ličnom angažmanu ili zajedno sa prijateljima. Polako rešavate probleme sa obavezama. Mogućnost uzimanja kredita.

Zdravlje

Sve ono vezano za kičmu, kosti, zube, može povremeno predstavljati problem, naročito starijima. Početkom nedelje mogućnost trovanja hranom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!