JARAC – nedeljni horoskop od 01. do 07.02.2016.

Baš vam prija da ove nedelje i odete negde u goste ali i da spremite ručak za drage vam osobe. Samo da ste svi zajedno i da vas je što više. A na stolu – baš sve kako treba. Od predjela, pa do kafe i kolača. Čak ni vi nećete, kao po vašem običaju, samo po malo štrpnuti od svega. Sesćete i uživati sa prijateljima.

Ljubav

U vašem su znaku Merkur i Venera, sposobnost komunikacije, lepota, gracioznost. Zar vam je zaista potrebno nešto više od toga da bi imali samopouzdanje i otvorili se prema osobi za kojom vam srculence ustreptalo lupa? Suviše dugo odlažete neke konkretnije početke, suviše dugo se ustručavate da pokažete svoju naklonost prema nekom. Mislim da je zaista vreme, a i okolnosti su na vašoj strani da napravite jedan iskorak iz ovih statičnih dešavanja i zidova koji su oko vas. Možete biti iznenađeni brzinom odvijanja situacije između vas dvoje. Neka vam je sa srećom i samo hrabro napred.

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku ovo je period kada se vaš odnos može učvrstiti a ljubav i zajedništvo biti prioritetni. Nekih sitnijih razmirica može biti kod onih u bračnim odnosima, ali mi izgleda da je ovo situacija koja je brzo rešiva. Ne dozvolite da sitnice utiču na vaš odnos, ali ni mešanje drugih u vašu vezu.

Posao

I poslovni segment je u značajnijem oporavku. Mnogo toga je na vašoj strani, između ostalih, imate i podršku nadređenih osoba koje će čvrsto stati na vašu stranu u nekoj napetoj situaciji sa kolegama. Potrudite se da sa onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi pokažete razumevanje i prilagodljivost, jer ćete tako lakše doći do dogovora. Otvaraju vam se velike mogućnosti za pokretanje saradnji sa stranim firmama i predstavništvima. Nečija usluga će biti od velike koristi u onome što planirate.

Novac

Novac od sudskih procesa, ostavine. Generalno je finansijski segment znatno poboljšan i sa više strana vam prilivi mogu dolaziti. No, računajte da ćete tokom ove sedmice morati da odvojite deo novca za troškove vezane za kuću ili za nekog od članova porodice.

Zdravlje

Zdravstveno ste vi već neko vreme u usponu. Povremene tegobe sa varenjem.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!