BLIZANCI – nedeljni horoskop od 01. do 07.02.2016.

Toliko ste se nervirali ovih dana (i još ćete, ne brinite) da niste imali trunku želje da jedete. A i to što pojedete, tako vam nezgodno legne na želudac, kao da ste kamenje grickali. Uzmete tako po neku jabukicu, gricnete po neki djevrek ili pojedete žu – žu….a kuvano? A povrće? A meso? Cccc…

Ljubav

Još uvek će se poneki „odjek“ svađa i lošijih situacija od ranije provlačiti kroz vaše emotivne odnose. No, ovo je nešto što će potrajati možda dan ili dva i od tog momenta pred Blizancima je mnogo bolji period sa voljenom osobom. Jeste, još uvek ste malo drveni oboje, još uvek pomalo zvanični, ali sve češće se onaj vaš stari osmeh vraća na lice. i sve češće partner žuri u vaš zagrljaj. Držite ovakvu situaciju i ne ispuštajte, potrudite se dodatno oko onog koga volite jer su dosta teški dani za vama, a neko bolje vreme je ispred vas dvoje.

Ukoliko ste sami, moguće je da ćete ispred potrage za osobom koja bi bila prava za vas, ipak staviti prijatelje i druženje. Doduše, u izlascima i možete upoznati interesantne ljude, pa spojiti i lepo i korisno. Da li će od ovoga biti prilike za emotivnu stabilnost i sreću? Iskreno, nisam sigurna jer mi se čini da vas čeka samo kratak zanos. A posle toga opet čekanje i neki usamljeni dani.

Posao

Dosta ste se u ovom delu stabilizovali. Još uvek možda niste uzeli pravi zamah, još uvek je ostala poneka nedovršena obaveza oko koje morate požuriti i potruditi se, ali generalno – vidi se da sve ide na bolje. Ako radite u timu, imate ogromnu podršku od kolega i najbližih saradnika. Ukoliko ste individualista, volite da radite stvari na svoj način i smatrate da vam drugi samo smetaju – imate pravu radnu energiju i dobru sposobnost da ostvarite ono što ste zacrtali. Neke jače saradnje se mogu pokrenuti tokom ovog perioda. Naročito će biti aktivno inostranstvo.

Novac

Dobre materijalne prilike stoje pred Blizancima tokom ove sedmice. Lakše ćete izaći na kraj sa nekim obavezama, a ako postoji veće dugovanje, imate i mogućnost dogovora ili otplate na više rata. Troškovi vam i dalje predstavljaju trn u oku. Ovim se morate aktivnije pozabaviti.

Zdravlje

Zdravstvena simbolika je dobra i ne biste trebali da imate većih opterećenja. Ako ste u godinama – uzimajte propisanu terapiju.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!