BIK – nedeljni horoskop od 04. do 10.07.2016.Često ćete ovih dana biti u pokretu, možda i na nekom kraćem (ili dužem) putovanju. Ako budete imali vremena za pripremanje obroka, uglavnom će to biti nešto što vam oduzima malo vremena. Savet za vas su salate sa kombinacijom mesa i paste sa raznovrsnim povrćem. Brzo gotovo, a „držaće“ vas sitim dugo.

Ljubav

Jedna osoba vam se jako dopada, ali kao da još uvek niste spremni da joj date pravu šansu. Konstantno izmičete njenom udvaranju i držite je u neizvesnosti – ne zna da li je ovo samo vaša „igra“ ili jednostavno niste zainteresovani za nju. No, nećete se još dugo poigravati – ipak su strasti u ovom trenutku u vama jake i u drugom delu sedmice je itekako moguće da dođe do ljubavnog sastanka i početka odnosa. Oni koji imaju partnera i srećni su u svojoj vezi, sada zaista uživaju u opuštenim momentima sa svojim voljenim bićem.

Ipak – postoje Bikovi koji su zauzeti, a koji u ovom periodu imaju neko sitno flertovanje ili afericu „sa strane“. Moguće je da je sve što se dešava za sada samo na nivou komunikacije i nekih zanimljivih porukica, ali ako nastavite ovim tempom – moguće je da se dogodi i više od ovoga…

Posao

U ovom periodu je najvažnije ne žuriti. Teško ćete uspevati da kontrolišete situaciju, naročito kada su u pitanju neki dogovori i komunikacija sa poslovnim saradnicima. Moguće je da će vam se neki poslovi izmaknuti iz ruku u poslednjem trenutku, a koliko god neke prilike izgledale dobro za ulaganje, budite oprezni jer je sada lako ostati na gubitku. Moraćete da uključite svu svoju proračunatost i opreznost, i na taj način dobićete rezultate koji su više nego zadovoljavajući. Nesporazumi i tenzija su aktivni i u odnosu sa kolegama. Ako radite sa strancima, ne žurite sa prihvatanjem jednog predloga.

Novac

Troškovi su vam dosta jači nego inače, a i u kupovini možete potrošiti mnogo više od onoga što ste planirali. Na sve ovo, više je nego izvesno da će vam novac koji očekujete kasniti, ili da ćete dobiti obaveštenje da će biti podeljen na više rata.

Zdravlje

Zdravlje je u ovom periodu nestabilno, ali problemi bi trebali da budu prolazne prirode. Starijoj populaciji su blago ugroženi krvni sudovi, a trebali bi i da uradite krvnu sliku. Mlađa populacija bi trebala da se čuva povreda, naročito ako se bavite nekom fizičkom aktivnošću.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!