BLIZANCI – nedeljni horoskop od 04. do 10.07.2016.Ove sedmice ćete želeti da ugodite sebi, ali i nekim ljudima koje volite. Otići ćete zajedno u vaš omiljeni restoran, opustiti se i uživati u dobrom jelu, i još boljem društvu. Na vašem stolu će ovih dana biti sve ono za šta znate da članovi vaše porodice vole. Naročito slatkiši i voćne torte.

Ljubav

Ako biste zanemarili neke situacije i sitnije probleme sa voljenom osobom, period pred vama bi bio više nego dobar. Problem je samo u tome što ćete vi sada teško zanemarivati probleme i sigurno je da će u ovoj sedmici više puta između vas i partnera dolaziti do napetih situacija. Optužujete voljenu osobu da suviše jednostrano posmatra neke situacije, dok on smatra da vi sve previše emotivno doživljavate i da ste večito spremni na svađu. Poslušajte savet – ako samo malo spustite loptu, možete dobiti mnogo.

Mnogo ljubavi i zajedničkih divnih trenutaka. Vi vidite da li vam ovo odgovara…Ukoliko ste slobodni, neko vam se dopada, ali se tu realno gledano sem povremene komunikacije, ne dešava ništa spektakularno. Vrlo ste blizu svoje sreće, ali moraćete da sačekate još malo da biste je „uhvatili“.

Posao

Početkom sedmice imate mlad Mesec u polju posla i novca i sigurno je da je pred vama vreme sa mnogo više šansi za napredovanje u poslovnom segmentu. No, to što su dobre stvari pred vama, ne znači da ćete do njih i lako doći, pa budite sigurni da će vam ova nedelja povremeno donositi uzbuđenje, žurbu zbog kratkih rokova i povremeno tenziju u odnosima sa najbližim saradnicima i poslovnim partnerima. Jedan poslovni dogovor možda nećete moći da ostvarite jer će se druga strana u poslednjem momentu predomisliti ili postaviti neke nove uslove. Razmislite da li je ovo nešto što možete da ispunite.

Novac

Finansijski prilivi nisu uopšte loši, ali generalno – nikako da ostvarite stabilnost koja vam je potrebna. Troškovi su se nagomilali, a na neke obaveze ste u potpunosti zaboravili. Niti je sada vreme za neke veće kupovine niti za finansijska ulaganja.

Zdravlje

Osećate se bolje, vraća vam se vaša stara energija. Zdravstvene tegobe su u ovom periodu uglavnom prolaznog karaktera. Savet je da krenete na neku rekreaciju.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!