STRELAC – nedeljni horoskop od 04. do 10.07.2016.Ne znam šta vas je spopalo ove sedmice, ali znam da ne možete da se zaustavite kada je dobar zalogaj u pitanju. A u ovim danima vas baš „hoće“ i neke proslave i neki pozivi na ručkove i večere…sve prilika za prilikom da uživate u zanimljivim ukusima i raznovrsnoj hrani. Vaše vreme za hedonizam je otpočelo…

Ljubav

Promene koje ste vi i partner pokrenuli i sve ono što se zajedničkim snagama trudite da održite svoju vezu, svakako će u ovom periodu krenuti da daje rezultate. Neki bolji dani su pred vama, mada ni u ovom periodu nećete moći da izbegnete povremenu tenziju koja će se javljati. No, sve je ovo ništa u odnosu na vaš loš odnos od ranije…Za vas dvoje bi bilo divno ako biste uspeli da odvojite malo vremena i provedete makar par dana daleko od svih – ovo bi u potpunosti oporavilo onaj emotivni deo i kod vas i kod voljene osobe.

Slobodni Strelčevi su itekako zainteresovani za jednu osobu, ali iz nekog razloga kao da se ustručavaju da ovu priču konkretnije i pokrenu. Možda postoji neki problem kod njenih godina ili emotivnog statusa… ili vi pad osećate izvesnu nesigurnost i strah od prepuštanja i zaljubljivanja…

Posao

Mlad Mesec se početkom ove sedmice smestio u vaše polje promena i evidentno je da ćete u narednom periodu biti pogurani da neke stvari izmenite i okrenete se ka odlukama koje mogu biti itekako značajne po vas. Možda u danima koji su pred vama preispitujete dosta toga, razmišljate u kom pravcu biste se mogli usmeriti i obavljate razgovore sa osobama za koje se nadate da će vam pomoći prilikom odlučivanja. Primetićete da se dosta toga „čisti“ ispred vas, da sa nekim problematičnim situacijama lakše izlazite na kraj, ali i da ste traženiji od strane partnera. Budite strpljivi, idete ka pozitivnom periodu.

Novac

Privatnici, koji su bili u nekoj formi stagnacije, zbog loše naplate potraživanja, ostvariće jedan veći priliv u prvom delu sedmice, koji će im pomoći da zatvore neka neprijatna dugovanja. Generalno – finansijski segment ide na bolje, ali još uvek je to daleko od prave sigurnosti koja vam je potrebna.

Zdravlje

Tokom ovog perioda neće biti nikakvih značajnijih problema u sferi zdravlja. Ako ste krenuli sa novim režimom ishrane – ne odustajte, pridržavajte ga se i na dalje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!