RIBE – nedeljni horoskop od 04. do 10.07.2016.Polje ljubavi i dobrog raspoloženja vam je naglašeno tokom ovog perioda, a kada se vi osećate sjajno, tako se osećaju i svi oko vas! Doduše, više ćete vremena provoditi van kuće i rado svraćati u neke dobre restorane tradicionalne kuhinje, ali će vam „leći“ i plodovi mora i riba na sve načine.

Ljubav

Konačno su neki lepši i lakši dani pred vama. Početkom sedmice imate mlad Mesec u polju ljubavi, koji će svakako prvenstveno slobodnim Ribama doneti one prilike za emotivnu sreću koje su vam toliko dugo izmicale iz ruku. Pojavljuje se osoba koja je itekako vredna vaše pažnje i truda i vreme je da se prepustite da vas emocije ponesu. Svi odnosi koje budete pokrenuli tokom ove nedelje imaju dobre predispozicije da traju i da vam donesu stabilnost. Zaslužili ste, uživajte sada!

Emotivne veze i brakovi su ušli u jednu fazu koja vas dvoje vodi ka miru i nekim divnim zajedničkim momentima. Moguće je da se sada pokrenu i priče o prinovama ili konkretnom definisanju vaše veze, u smislu zajednice ili braka. Ako ništa drugo – sa voljenom osobom možete zajedno otputovati i dodatno se povezati jedno s drugim!

Posao

Nekih problema u saradničkim odnosima će definitivno biti i to je nešto što nećete moći da izbegnete. Uradite ono što je do vas da bi se situacija brzo sredila – budite spremni na kompromis ili na promenu uslova poslovanja. Ako pokrećete nešto novo, trebali biste da budete oprezniji, jer postoji šansa da neke stvari propustite ili zanemarite, što bi vam kasnije moglo doneti štetu. Nije vreme za neka veća finansijska ulaganja, ako želite da investirate, ostavite to za narednu sedmicu. Ribe sada mogu biti pod presijom jer je poslovnih obaveza mnogo, a premalo vremena da sve završite. Pomoć od strane kolega izostaje.

Novac

Ono što vas raduje jeste poboljšanje u finansijskom segmentu. Suviše dugo ste se prebrojavali i strahovali od toga kako ćete zatvoriti neke obaveze, i ovi dani će vam doći kao melem na ranu. Pojedine će obradovati i naplata jednog većeg zaostalog potraživanja.

Zdravlje

Povremeno stoji iscrpljenost i umor, koja će se kod vas odražavati kroz nesanicu ili glavobolje. Starija populacija ovog znaka može imati probleme sa pritiskom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!