VAGA – nedeljni horoskop od 04. do 10.07.2016.Rakovska energija koja je naglašena ovih dana vam ne prija jer se osećate osetljivo, a u takvom raspoloženju lako posežete za vašom omiljenom „hranom utehe“ – za slatkišima. Sigurna sam da vam ne bi prijalo da vam omiljeni odevni predmeti postanu suviše tesni… zato, pripazite malo.

Ljubav

Koliko god da je prethodna sedmica bila napeta u emotivnim odnosima, koliko god da su postojale tenzije i lako izbijale svađe sa voljenom osobom, toliko su ovi dani u koje ulazite u potpunosti drugačiji. Strasti su se smirile, neke sumnje su otklonjene i vi i emotivni partner ste u odličnom raspoloženju. Pošto itekako važi ona poslovica da posle kiše uvek dolazi Sunce, znajte da su pred vama baš takvi dani – ljubav cveta, vi i voljena osoba ste se povezali i učvrstili vaš odnos i sada već možete i da se dogovarate i komunicirate o nekim zajedničkim planovima.

Kod pojedinih Vaga će se po prvi put pomenuti i ozbiljne teme tipa braka i porodice. Slobodne Vage su u ovom periodu više naklonjene odnosima bez stega i opterećenja. Možete imati jednu žestoku avanturu ili strasni sastanak sa bivšim emotivnim partnerom.

Posao

Početkom ove sedmice mlad Mesec je u vašem polju karijere, tako da je pred vama jedan odličan period kada ćete mnogo energije ulagati u posao, ali ćete moći da dobijete i zaslužena priznanja i napredovanje. Kod nekih će se otvoriti šanse za promenu radnog mesta ili ćete dobiti ponudu za još jedan posao koji će lično vama biti veoma podsticajan i zanimljiv, moguće nešto što do sada nikada niste radili. Promena u poslovnom okruženju će sada biti, ali ćete vi uspevati da se uklopite sa nešto boljom organizacijom. Povremeno stoje nešto lošiji odnosi sa nadređenim, ali ništa što bi trebalo da vas zabrinjava.

Novac

Svojim finansijama ste u ovom periodu i više nego zadovoljni. Prilivi su se ustalili i sa te strane nemate nikakvu problematiku. Ako čekate jednu isplatu za posao koji ste ranije odradili, dobićete je u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta stabilan tokom ovog perioda, jedino se preporučuje da odradite redovnu kontrolu kod ginekologa ili urologa.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!