RAK – nedeljni horoskop od 04. do 10.07.2016.Sa mladim Mesecom u vašem znaku koji će pojačati sve apetite, potrudićete se da pronađete uvek dovoljno vremena da uživate u dobrom zalogaju. Dobro ste raspoloženi, pa vam nije teško ni da se potrudite oko pripreme obroka za svoje najmilije. Ove sedmice će svi oko vas uživati u izvrsnoj hrani.

Ljubav

Na samom početku ove sedmice, u vašem polju ličnosti će biti mlad Mesec, koji će pred Rakovima otvoriti period kada će u svojim emotivnim relacijama nastupati na potpuno drugačiji način nego do sada. Ukoliko ste slobodni, trenutno je malo njih koji mogu da odole vašem šarmu. Takođe, i vi ste spremni da otvorite svoje srce i prepustite se jednoj osobi koja se već izvesno vreme „mota“ oko vas.

Ako još uvek u podsvesti strahujete zbog nekih prošlih loših emotivnih iskustava, vreme je da na ove strahove stavite tačku i okrenete se mnogo boljim momentima koji su sada definitivno pred vama. Parovi će imati više dobrih zajedničkih momenata i ukoliko je u prethodnom periodu bilo nekih problema između vas dvoje, sada ih možete na mnogo lakši način rešiti.

Posao

Tranziti Venere, Sunca i Merkura, kao i mlad Mesec – sve u vašem znaku i u polju ličnosti – doneće Rakovima potpuno drugačiji odnos i nastup u poslovnom segmentu. Vaša inicijativa je sada izražena, a stekli ste i potrebno samopouzdanje i prodornost. Lako ćete dolaziti do dobrih šansi za komunikaciju i dogovore sa poslovnim saradnicima, a i nezaposlenima je sada otvoren put ka novim pozicijama. Neke šanse i poslovne ponude će sada dolaziti neočekivano do vas, razmislite da li sebe možete da vidite u ovim pričama. Pojedinim Rakovima slede zaslužena unapređenja ili finansijske stimulacije.

Novac

Ako vam drugi duguju novac – sada ćete uglavnom uspevati da naplatite samo jedan deo potraživanja. Ukoliko vi dugujete drugima – teško je da ćete moći da u potpunosti izmirite svoje obaveze. Takođe, malo ste se opustili i kada je kupovina u pitanju – vreme je da skrešete neke troškove…

Zdravlje

U ovoj sedmici se osećate više nego dobro. Možda vam je malo apetit pojačan, ali ste spremni i da višak kalorija „potrošite“ kroz fizičke aktivnosti.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!