JARAC – nedeljni horoskop od 04. do 10.07.2016.



Vaša hedonistička faza se nastavlja i tokom ove sedmice. I dalje su na meniju uglavnom tradicionalna jela, ali neće biti iznenađenje ako tokom ovih dana svratite i u neki malo egzotičniji restoran. Jednostavno, sada uživate u hrani i ne želite da propustite neke zanimljive ukuse!

Ljubav

Kod slobodnih su aktuelni izlasci i dobro je što ste se konačno pokrenuli i dali sebi priliku da se malo opustite i zabavite. Uživaćete u društvu svojih prijatelja, a baš kroz ovaj segment sada možete ostvariti i jedno dosta zanimljivo poznanstvo. Osoba koju upoznajete se dosta uklapa u vaše životne stavove i vredi da se potrudite i ostvarite jaču komunikaciju sa njom. Iako se ništa konkretnije neće dogoditi, ovde se može razviti jako lepa priča, a to će vas svakako kroz naredni period odvesti u pravcu koji želite.

Početkom ove sedmice mlad Mesec u polju ozbiljnih partnerstava i braka baca fokus na ozbiljnost u vašim emotivnim relacijama. Vreme je da sagledate dobro odnos sa voljenom osobom i da vidite u kom pravcu vas dvoje možete ići. Neki od vas će doneti značajne odluke, možda o početku zajedničkog života.

Posao

Nedelja pred vama je dosta užurbana, ali vrlo podsticajna i može vam doneti zanimljive kontakte i interesantne poslovne ponude. Stoji da ćete biti s vremena na vreme pritisnuti kratkim rokovima oko završetka poslovnih obaveza, ali nalazite dovoljno i snage i volje da sve privedete kraju na vreme. Neke ponude dolaze do vas, ali nećete imati mnogo vremena za razmišljanje i odlučivanje. Ako budete suviše preispitivali, može se desiti da ostanete kratkih rukava. Strani saradnici su sada zainteresovani da vas uključe u svoje projekte, pa bi vredelo potruditi se u ovom segmentu. Šanse onima koji traže posao.

Novac

Polje finansija je u potpunosti solidno i ovo je segment gde sada možete malo i da se opustite. Ako ste planirali neko investiranje ili veću kupovinu – otvoriće se šanse da ovo i završite. Takođe, prilivi novca mogu ići i kroz dodatno poslovno angažovanje.

Zdravlje

Neke male korekcije morate izvršiti u svom načinu ishrane. Starijoj populaciji se savetuje da provere stanje krvnih sudova.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!